Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Šta je potrebno od podataka za izradu personalizovanog nakita prema natalnoj karti? 
Za izradu personalizovanog nakita prema natalnoj karti, treba nam vaš datum, mesto i vreme rođenja koje šaljemo našim Astrolozima. Oni analiziraju vaše aspekte za ljubav, zdravlje, uspeh i po potrebi zaštitu. Zatim će vas kontaktirati neko od našeg tima i dati mini Astro savete na osnovu aspekta koje imate, a onda kreće vaša i naša saradnja povodom kreiranja izgleda Vašeg kristalnog komada. Retko se događa da Astrolozi vide potencijalni problem koji zahteva brzo reagovanje, pa u tom slučaju ćete biti ODMAH obavešteni i biće vam dat najbolji savet kako to najbezbolnije da prevaziđete.

Kako izgleda proces izrade personalizovanog nakita?
Pošto i vi učestvujete u kreiranju, pre svega pitaćemo vas da li želite da centralni kristal bude u obliku srca, krsta ili nešto neodređeno? Potom ćemo predložiti više varijanti osnovne boje vašeg personalizovanog komada. Ne brinite SVE ćemo vam staviti što trebamo od kristala, samo želimo da u osnovi bude boja sa kojom ste zadovoljni i koju možete da nosite sa zadovoljstvom, a ne kao po kazni. Za kraj ćemo vas pitati do koje cene želite da pravimo i vi sami kažete svoju cenu!

Koji je raspon cena za personalizovan nakit?
Cene se generalno kreću od 3.000,00 do 15.000,00 dinara za narukvice sa 925 srebrom koje može da bude i sa 18K pozlatom, ali svakako mogu biti i skuplje, sve je na vama. Ogrlice i privesci su nam od 3.000,00 dinara pa na više, a brojanice-ogrlice od 9.000,00 dinara pa na više i vi svakako kažete do koje cene želite da pravimo. Imamo u ponudi i opciju kombinacije kristala i stakla sa metalnim detaljima za narukvice i priveske koji su od 1.000,00 do 2.000,00 dinara i vi kažete do koje cene želite da pravimo.

Šta je sa onima koji ne vole da nose nakit?
Za one koji NE nose nakit, pravimo priveske za ključeve, obeleživače za knjige, kao i kristalne trake za naočare.

Da li postoje još neke stvari koje pravite?
Da naravno. Ako želite nešto za kuću ili poslovni prostor, pravimo takođe i Čuvarkuće koje su namenski komponovani kristali za harmojiu i blagostanje ukućana - individue ili supružnika, dece, kao i opšteg zdravlja. Mogu da imaju razna verska obeležja ili ne.

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…