Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 03. do 10.02.2023.

ODABERITE JEDNU KARTU I PROČITAJTE PORUKE NAŠIH DREVNIH EVROPSKIH BOGINJA

BRIGID: Kreativnost, mašta i inspiracija su darovi koje donosi drevna keltska Boginja Brigid! Iskoristite ih SVE! Prilike koje će se namestiti i nikako ih nemojte ne propuštati! Slušajte svoju intuiciju, bavite se umetnošću ili neki svoj poziv, radite kao da ste vrhunski umetnik! Zaista uživajte, jer ta emocija stvaranja se prenosi na publiku, pa samim tim i garantuje uspeh svakog poduhvata!

DANU: Drevna keltska Boginja magije Danu ispunjava sve vaše želje! Šta god da ste pokrenuli i započeli biće uspešno, samo trebte da VERUJETE u sebe! Savet je da budete kao i velika reka Danu, tj. Dunav otvorena za sve promene, fleksibilna, moćna, iako ima meandre ipak zadržava svoj smer. Boginja Danu vas podseća daSVAKI dan ima neko svoje obećanje i mogućnost! Mudro koristite sve blagodeti, talente, prilike i carolija uspeha za uspehom će se nizati sama od sebe!

HEKATA: Hekata je beogradska Boginja ako niste znali. Ako ste se našli u nekoj situaciji gde ste nit tamo, nit vamo, između želja i mogućnosti, na raskrsnici raznih životnih puteva, tu je Hekata da vam pomogne! Raskrsnice i putevi tj. izbori su njena uža specijalnost! Ako ste na nekoj prekretnici, nemojte brzinski da odlučujete već napravite mali inventar izbora, budite zahvalni na svim iskustvima prošlosti bili mili ili nemili, jer su vas ipak doveli dovde i polako, ali sigurno zakoračite u pravom smeru! Ovo je znak da prošlost treba da ostane u prošlosti i da trebate da birate bolju budućnost sebi. 

Ako želite da podržite našu AKCIJU za pomoć kucama, macama i konjima kliknite OVDE!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

  • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876.
  • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
  • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…