Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 17. do 24.03.2023.

ODABERITE JEDNU KARTU I PROČITAJTE SAVET DREVNIH EGIPATSKIH BOGOVA

HEKA: Heka je Bog magije. Svima nam treba malo alhemijskih momenata kada se nebesa slože i zvezde poklope sa svim našim nadanjima, žrtvama, trudom i radom, pa se čuda dese! Ceo univerzum i sve u njemu je potpuno čarobno i stvoreno kroz neku nama nedokučivu magiju! Heka je tu kada klonemo, nemamo samopouzdanj i izgubimo nadu. On je ta iskrica koja nas pokrene, daje nam ubrzanje, energiju i smisao da privučemo prave stvari u naš život. On je taj alhemijski momenat koji u trenutku promeni sve!

HATOR: Hator je Boginja-majka SVIH žena! Ona je boginja ljubavi, strasti, lepote i uživanja, plodnosti i porođaja, muzike i umetnosti, kao i visoke inteligencije. Ona je mlada lepa žena sa kravljim rogovima i suncem, Božanska krava koja može sve da vam da, ali i oduzme ako je ne poštujete. Poruka je da imate poštovanja prema sebi, drugima i svojim odlukama, pogotovo ako se tiču ljubavi, dece i imetka. Ne radite ništa na svoju ili tuđu štetu. Radite sve sa ljubavlju i pošteno onako kako treba i Hator će svaki trud višestruko nagraditi.

ANUBIS: Pred vama su velike transformacije! Anubis nije samo Bog zaštitnik mrtvih već i onaj koji ih sprovodi do Ozirisa koji im potom sudi i doređuje gde će provesti večnost. On je mnogo više od svega toga! Anubis sa glavom šakala je Bog same suštine života, suma svih naših iskustva, iskušenja, patnji i nagrada. On je taj koji je svedok kola sreće svih naših života, pa samim tim i svih transformacija kroz koje prolazimo! Budite bez brige. Promene su tu pred vama, a Anubis je tu da vas podrži.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876.
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
 • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…