Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 03. do 10.03.2023.

ODABERITE JEDNU KARTU I PROČITAJTE PRAKTIČAN SAVET ZA DUŠU I ŽIVOT

DA LI PRAVILNO KOMUNICIRAMO SVOJE POTREBE: Vaše potrebe su bitne! Definišite šta su zaista vaše potrebe. Pustite svaki osećaj straha, nema potrebe, a i nema svrhu. Razmislite da li dovoljno učestvujete u svim izborima koji vam se nameću bilo prihvatanjem ili odbijanjem? Da li svoje potrebe delite sa svojim najbližima, prijteljima i saradnicima? Ako se ne osećate udobno da podelite svoje potrebe, šta možete da promenite oko svojih okolnosti?

DA LI IAMAM DOVOLJAN FOKUS ZA USPEH: Nemojte da se rasplinjujete već sve svoje moći i snagu usmerite ka cilju! Ono što je predmet fokusa raste, razvija se i napreduje! Ako imate probleme oko fokusa, razmislite da li vas vaše okolnosti sputavaju, odvlače pažnju i razmislite šta možete da promenite. Napravite TOP 10 listu PRIORITETA!

GDE MOGU DA SE OBRATIM ZA POMOĆ: Svi imaju izvinjenje za ne traženje pomoći od osećaja stida, neadekvatnosti, raznih strahova, aksioznosti, ALI... Dajte sve od sebe da sve to prevaziđete, SEBE i svoje neosnovane strahove. Nemojte da vezujete strah od tuđeg suda za pomoć, jer vas strah od tuđeg suda sputava i parališe. Otvorite svoje srce i primite pomoć koju ćete zatražiti. Niko ne zna sve nitii, treba nam uvek pomoć. 

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876.
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
 • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…