Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Čaroban, univerzalni čistač svih energija - prikuplja energiju i prosleđuje je dalje, pojačava dejstvo drugog dragog kamenja, ujedno i čisti. Izuzetan i cenjen od pamtiveka.

Preporučuje se svakome. Idealno mesto na radnom stolu pored kompjutera ili tamo gde se provodi dosta vremena. Pomaže pri meditaciji i astralnoj projekciji. Uvek ga je dobro imati u svakoj kombinaciji sa drugim dragim kamenjem osim sa citrinom.
Pomaže svima osim negativnim ljudima. Balansira čakre i otvara nove vidike. Po predanjima, stanovnicvi Atlantide su bili najveći poznavaoci moći dragog kamenja. Veruje se da je Atlantida uništena zbog pogrešnog rukovanja upravo gorskim kristalom.
Postoje gorski kristali raznih boja i oblika. Najmoćniji od svih gorskih kristala je TIbetanski crni gorski kristal sa Himalaja. Njega pronalaze i oblikuju tibetanski monasi tako da ima po špic sa obe strane za koji se veruje da oslobadja um svih barijera. Eliksir od gorskog kristala okrepljuje i pokreće.



KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…