Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Za izradu bilo koje naše PERSONALIZOVANE kreacije prema Vašem natalu, treba nam Vaš datum, mesto i vreme rođenja. Ti podaci se šalju našim Astrolozima koji analiziraju Vaše aspekte za ljubav, zdravlje, uspeh i (po potrebi) zaštitu.

Potom će Vas neko kontaktirati sa mini Astro savetima povodom aspekta, a onda kreće Vaša i naša saradnja povodom kreiranja izgleda Vašeg kristalnog komada.
Pitaćemo Vas: Da li želite da centralni kristal bude u obliku srca, krsta ili nešto neodređeno? Potom ćemo predložiti više varijanti osnovne boje Vašeg personalizovanog komada. Ne brinite SVE ćemo Vam staviti što trebamo od kristala, samo želimo da u osnovi bude boja sa kojom ste zadovoljni i koju možete da nosite sa zadovoljstvom, a ne kao po kazni. Za kraj ćemo Vas pitati do koje cene želite da pravimo i Vi sami kažete svoju cenu!
Cene se generalno kreću od 3.000,00 do 15.000,00 dinara za narukvice sa 925 srebrom koje može da bude i sa 18K pozlatom, ali svakako mogu biti i skuplje - na Vama je.
Ogrlice i privesci su nam od 3.000,00 dinara pa na više, a brojanice od 9.000,00 dinara pa na više i Vi kažete do koje cene želite da pravimo.
Imamo u ponudi i opciju kombinacije kristala i stakla sa metalnim detaljima za narukvice i priveske koji su od 1.000,00 do 2.000,00 dinara i Vi kažete do koje cene želite da pravimo.
Ako želite nešto za kuću ili poslovni prostor, pravimo takođe i Čuvarkuće koje su namenski komponovani kristali za harmojiu i blagostanje ukućana - individue ili supružnika, dece, kao i opšteg zdravlja. Mogu da imaju razna verska obeležja ili ne.
Za one koji NE nose nakit, pravimo priveske za ključeve, obeleživače za knjige, kao i kristalne trake za naočare.
P.S. Desi se, doduše retko da Astrolozi vide potencijalni problem koji zahteva brzo reagovanje, pa u tom slučaju ćete biti ODMAH obavešteni i biće Vam dat najbolji savet u tom smislu.

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…