Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični saveti za period od 23. od 30.03.2023.

E pa društvo evo nas u Doba Vodolije! Večeras će Pluton izaći iz Jarca i preći u Vodoliju! Ovo je najinteresantnija nedelja u našim životima, idemo iz Doba Riba u Doba Vodolije! Zapisujte SVE! Biće super zanimljivo vašim unucima jednog dana! Očekujte VELIKE promene, očekujte NEOČEKIVANO! Sve ružičaste naočari će se skinuti na ovaj ili onaj način što je SUPER! Trebamo svi da progledamo i poradimo na svemu što NEVALJA! Pluton je planeta regenracije, transformacije, uništenja i velikih dubokih korenitih promena. Promene će biti nagle, iznenađujuće i potpuno neočekivane. Ako ste radili na sebi i postali BOLJI na sve one načine koji su univerzalno pozitivni, vama će ove promene biti BLAGOSLOV! Niko ne može sa sigurnošću da kaže ŠTA će se sve promeniti, ali generalno sve ono što je tradicionalno, što se nije dugo menjalo ili evoluiralo i sve što se tiče slobode, fleksibilnosti, idealizam, napredak, društvene jednakosti, nada, inspiracija i okretanja OD tradicije... Nove tehnologije, inovativni pristupi, drugačiji odnos prema svemu! Samo ne očekujte čarobni štapić, pa će kao PUF sve biti sjajno i bajno. Mnogi se neće snaći, neki će praviti probleme i neće tek tako prihvatiti da nisu više bitni za svet, jer je njihovo vreme prošlo. Najvažnije je mirne glave donositi odluke i razmišljati o kolektivnom dobru!

Evo koje je promene Pluton doneo svetu zadnji put pre 225 godina:
Američka revolucija, pa samim tim i formiranje USA kao i stvaranje dolara $.
Francuska revolucija.
Industrijska revolucija.
Era prosvetiteljstva - Age of enlightment.

Na sve ovo počeo je Ovan, mlad Mesec takođe u Ovnu.. Sve se pokreće! Shvatite sve ovo kao avanturu! A za vikend je Mars u Raku... Porodični odnosi će doživeti razne revizije.


Dobu Vodolije evo nas! 😉
2023. obeležiće tri velika astro događaja:
Saturnov prelazak u Ribe 07.03.2023.
Plutonov prelazak u Vodoliju 23. - 24.03.2023.
Jupiterov tranzit kroz Bika 13.05.2023.

LAKE CAKE 
Ovo je finale karmičkig lekcija, veza, zaostavština, dugova i preplata,... Ssumirajte sve, sagledajte i PUSTITE sve, ALI ako niste savladali i zatvorili neke karmičke priče, pod hitno sredite sve što je do vas!
SVE što ste ikada zamišljali, hteli i želeli je sada OK i moguće. Napravite spisak svojih najluđih ideja, želja i polako jednu po jednu sprovedite.
Zapisujte snove.
Otvorite karte ili rune ili angažujte Jednog od naših astrologa da vam pomognu u odabiru pravca kojim trebate da krenete!
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči
Ovan: Vizije budućnosti će vam se radikalno promeniti. Promenićete i svoje društvo, okruženje, SVE... Jednostavno vas neće ispunjavati staro i napravićete SVOJ SVET.
Bik: Karijera i ono kako se predstavljate svetu će se transformisati skroz! Vrlo ćete voditi računa o onome po čemu će vas pamtiti!
Blizanci: Iako ste super otvoreni za sve, bogami će se vaš vrednosni sistem ozbiljno preurediti. Dobro ćete razmiliti gde i na koga trošite svoje vreme.
Rak: Sasvim mirno i suvereno ćete se suočiti sa svim onim svojim karakteristikama gde ste tanki. Ovladaćete sobom, ojačati sve te bedeme i biti ozbiljna tvrđava karaktera!
Lav: Odnosi sa drugima, veze i partnerstva sve to dolazi pod veliku lupu i reviziju, JER odnos prema drugima je refleksija odnosa prema sebi. Stvorićete veze za vek i vekova.
Devica: Rad i zdravlje će biti broj 1. Balans između ta dva će MORATI da se napravi na neki način da bi bili zadovoljni sobom, svojim poslom, dobri za sebe i za druge. Postanite glavni i odgovorni urednik svoje stvarnosti.
Vaga: Ova nova era vas gura u neke projekte koje ćete sa nekom novom strašću dočekivati i raditi! Takođe, te strasti će se malo odraziti i na magiju ljubavnog života! Promene na pomolu.
Škorpija: Pluton je vaša planeta koja će skroz na skroz promeniti vaš porodični život. Prihvatićete neke nove uloge, organizovaćete se drugačije i bićete srećni!
Strelac: Način na koji izražavate sebe, svoj karakter, misli i želje, sve to će se promeniti. Ako ste bili manji od makovog zrna, sada ćete se razgoropaditi... Ako ste bili glasni, sada ćete biti ko tihi ubica, Vaše reči će nositi svu vašu MOĆ.
Jarac: Zadnjih 15 godina su bile teške i izazovne! Narednih 20 ćete promeniti svoj stav oko vrednosti, rada i matreijalnih dobara. Ništa vas neće više kočiti i sve se pokreće!
Vodolija: Pluton ulazi u vaš znak prvi put u vašim životima. Ovo je alhemijski momenat koji će na vas uticati više nego na ostale. Iskoristite ga da u potpunosti trensformišete svoj život kako god vi želite! Nova era - novi vi!
Ribe: Bavićete se sobom i svojim unutrašnjim vrtom osećanja, žudnji, želja, ambicija... Poradićete na svojoj stalnosti i istrajnosti. Pronaćićete se u nekoj svojoj duhovnosti. Nećete lako odustajati od zacrtanih ideja i snova! 

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876. 

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…