Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični saveti za period od 03. od 10.11.2022.

Celu nedelju će obojiti eklipsa punog Meseca u Biku 08.11. Do tada ćemo imati nalete ideja od dobrih do krajnje bizarnih, um će nam raditi 100/h u većini slučajeva potpuno bezveze. Sav taj „overthinking“ nas paradoksalno dovodi do fenomena „paralize odluka“, gde jednostavno ne možemo da odlučimo od „buke“ koje sami pravimo u glavama... Sve to se smiruje do pomračenja koje će doneti neviđenu jasnoću u svim stvarima i na svim meridijanima. Ta neviđena jasnoća neće biti baš najprijatnija u mnogim stvarima koje ćemo videti i saznati. Brdo stvari će izaći na površinu koje će nas ohohooo šokirati, otrezniti, zveknuti i resetovati. Da se razumemo, prijaće nam istina, ali samo na prvi mah, jer varenje iste će biti bolno. Premotavaćemo filmove i svoditi račune. Sve ovo se odnosi na dramatične istine na svim nivoima, kako globalno tako i lično. Mnogi od nas će morati da se baš potrude oko hendlovanja istih. Očekujte VELIKE promene u politici, finansijama, međuljudskim odnosima... Naoružajte se strpljenjem, mudrošću, raciom i optimizmom. Realno, svaka istina boli samo u onoj meri u kojoj smo verovali u laži, tako da nije samo spoljni faktor u pitanju. Potreba i naša želja da verujemo u svašta čak i kada je „too good to be true“... Sve je to deo ljudske prirode i normalo, ali je i trežnjenje isto tako. Neki će uvideti šta su prave vrednosti u njihovim životima i promeniće se prema tome. Zaista, ne paničite već iskoristite sve ovo da postnete najbolja verzija sebe. Svi mi znamo svoje vrline i mane,... radite na TOME. Budite REALNI sami sa sobom, imajte ONAJ iskren razgovor do koske i poradite na sebi. Budite dobri jedni prema drugima i sve će biti OK. Suštinski SVI, ceeeooo ljudski rod prolazi kroz promene, jer idemo ka dobu Vodolije gde će imati prođu samo oni koji su se promenili NA BOLJE! Nemojte samo da se ukopate reda radi u svojim ustaljenim šemama, već prihvatite promene. Sve ovo je za naše kolektivno dobro. Svet takav kakav je sad je prilično nefer. Sve to će se menjati milom ili silom.

Po ĐOTIŠU (indijskoj astrologiji) sve što se dešava sa eklipsama ima svoij eho u događajima od pre 18 godina, znači 2004.
Izdvojila bih proglašenje nezavsnosti Crne Gore, primanje u članstvo 10 zemalja u EU i NATO, „Narandžastu“ revoluciju u Ukraini koja je po meni bila okidač SVEGA što se dešava danas na tom prostoru, napravljen Facebook, veliki neredi na Kosovu i Metohiji od strane albanskih separtista... Uostalom bacite i vi pogled OVDE. Razmislite šta se dešavalo vama tokon 2004. i obratite pažnju. 

Sve je ovo jedan veliki ispit koji nas priprema za Doba Vodolije, JER 2022. od koje je ostalo jos manje od 60 dana je priprema za 2023. gde će sve, ali bukvalno SVE će biti drugačije. 
Ne plašite se promena koje su neminovne već učestvujte u njima, jer sve je bolje milom nego silom.

LAKE CAKE za eklipsu punog meseca u Biku
Zapišite SVE što želite da postignete u vezi sebe, odnosa, porodice, ljubavi, posla,... svega! Spalite i pustite na vetar.
Šta god da se dešava ISKORISTITE to za nešto DOBRO.
Promene su super stvar samo ako im se ne odupirete, jer čemu?
Otvorite karte ili rune ili angažujte Jednog od naših astrologa da vam pomognu u odabiru pravca kojim trebate da krenete!
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči 
Ovan: Prijateljstva su pod lupom! Sve i svašta ide na remont i reviziju. Generalno bićete zadovoljni i odmorni.
Bik: Svi su nešto komplikovani oko vas od prijatelja preko porodice do posla, a tek u ljubavi! A čemu sve to? Niko ne zna...
Blizanci: Mešana salata od nedeljE i to će se smenjivati, pa u krug. Zadnje atome snage usmerite ka STRPLJENJU.
Rak: Obrazovanje, novi kursevi i veštine su hajlajtovani, ali i razočarenje u jednog prijatelja.
Lav: Svi su super osećajni, a vi na n-ti! Ključ uspeha je da se nekako anestezirate i budete smireni. 
Devica: Pola nedelje super stres pola super super.
Vaga: Nedelja puna izennađenja i nemira. Koristite SVE prilike da se resetujete, oporavite i odmorite.
Škorpija: Prva polovina problemi sa porodicom, druga sa partnerom... Proćiće.
Strelac: Use i u svoje kljuse. Ko ne računa na sebe i svoje snage grdno će se zeznuti...
Jarac:  Sve je stvar izbora. Predlažemo mir i stabilnost, jer će biti svega!
Vodolija: Ne radite u korist svoje štete, ne jogunite se i ne inatite. Jednostavno dont.
Ribe: Koliko god sve izgleda konfuzno, isplivaćete jaki i stabilni.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…