Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični saveti za period od 31.08. do 07.09.2023.

Avgust završavamo sa punim super Mesecom u Ribama! Za ovaj SUPER pun Mesec u Ribama donosi razne istine, jer će se sve laži razotkriti! Poziva nas da se prepustimo beskrajnoj mudrosti univerzuma. Sve se dešava kako i kada treba da se desi, čak i ako nam se ne dopada opet ima neku svrhu i naravoučenije. Imajte poverenja u sile koje nas uče da su i krajevi lepi, jer je na svakom kraju neki nov početak. Budite otvoreni za nove ideje, nove životne puteve, dopustite da vas život promeni rađe nego da menjamo životne tokove sebi i drugima, jer imamo neku oformljenu agendu u svojim glavama koja je uglavnom nametnuta nekim tuđim interesima. Vaša autentičnost vas čeka iza odluke da pustimo sve što mislimo da kontrolišemo, a u stvari sve to kontroliše samo NAS! Promene su na dnevnom redu. Očekujte neke blagoslove za sve žrtve koje ste podneli i bitke koje sete bili. Prihvatite blagoslove univerzuma sa velikom dozom optimizma! Venera će biti retrogradna do 03.09., ali tu su svakako RETRO Saturn, Neptun, Pluton, Uran i uskoro Jupiter – nema SIKI-RIKI ovo su prilike za popravke. AKO vam se EX nije javio /javila do 03.-04.09., onda se neće više ni javljati! Budite srećni, jer to znači da ste nešto naučili, otplatili neki karmički dug i sada ste spremni da krenete u skroz nove avanture, ljubavi, druženja, uspehe, pa i greške, jer kako drugačije naučiti! Uglavnom, Venera kreće direktno u Lavu i svi idemo pravac frizer, manikir, pedikir,... spremni za nove, bolje i lepše ljubavne prilike i pohode. Uran je retrogradan u Biku, sve promene su dobrodošle čak i kada nisu, ipajk su za neke gorke pilule dobri, promenite način razmišljanja, prilagodite se situacijama, svet se menja, pa i mi. Budite to što jeste, vežbajte svoju duhovnosti i pustite sve što vam ne treba, a samo vas opterećuje. Nemojte da vas iznenade neke promene u bankarskim sistemima, pojavama nekih novih valuta, pa i komplet novim sistemom vrednosti! Za vladavinu Device, posvetite se sebi! Vi ste prioritet, vodite računa o svom umu, telu i duhu! Budite fer i precizni. Ne gubite ni svoje ni tuđe vreme!

THE BIG AKO

Ako vam se čini da ste u nekom zvezdanom kovitlacu, jer se svašta dešava, pokušajte da ostanete pribrani, radite najbolje što možete, izbegavajte drame kojih će biti na pretek što na dnevnom, pa i na globalnom nivou, zadržite zdrav razum i vedar duh!
Ako pred kraj meseca pa narednih 5 meseci sa retrogradnim Uranom u Biku osetite potrebu za promenama, buntom i sveopštom revolucijom, savet je da krenete od sebe. Ostante pribrani i mudri, jer će se svašta menjati po svetu. 

LAKE CAKE za neredni period:

 • Venera kreće direktno - ulepšajte sebe, svoj dom, picnite se izađite međ narod! Za pun super Mesec u Ribama: Potrudite se da se makar malo nakupite energije Mseca tako što ćete se „omesečiti“ i uživati u njegovom noćnom sjaju! Napravite mesečevu vodu i koristite je za piće, čaj ili kafu AKO želite da gvirnete malo u neki drugačiji sloj snova, predskazanja i prozorljivosti.

 • Uran je krenuo retrogradno – prigrlite svaku promenu, bufite fleksibilni i prilagodite se, manite se šta drugi žele od vas i očekuju, budite to što jeste bez uvijanja. Vežbajte svoju duhovnost koja nije nužno religioznost – povežite se sa prirodom, sobom, svojim snovima, željama i budite zaista prisutni.

 • Otvorite karte, rune, prevrnite šolju ili angažujte jednog od naših astrologa da vam pomognu u odabiru pravca kojim trebate da krenete!

 • Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite! Imate u linku kako: https://bit.ly/34SfvW8

Mini Astro saveti po znakovima u par reči 😉

Ovan: Dajte drugima da se pokažu ko su, kakvi su i neka se zauzmu za vas!
Bik: Otkažite sve do daljeg a neke za forever.
Blizanci: Velike i lepe stavri idu ka vama!
Rak: Ne zapostavljajte svoje zdravlje!
Lav: Meditacija je majka mara za vas!
Devica: Nemojte da se mislite previše. Opustite se!
Vaga: Nemojte da se mislite previše. Opustite se!
Škorpija: Prava ljubav pobeđuje SVE.
Strelac: Isključite sve i pobegnite od svih makar na kratko.
Jarac: Čelični ste ali je lepo nekad i kada srce zaigra. 
Vodolija: Možda je vreme za neko novo „mezimče".
Ribe: Kreću bolji dani!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima i pametno investirajte u SVOJU budućnost! ❤

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz:
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 
Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…