Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

ODABERITE JEDNOROG KARTU I SAZNAJTE PORUKU

ODVAŽNOST - SIRENA JEDNOROG: Velike promene su pred vama. Nadamo se da ste dovoljno hrabri da zaronite i u najveće dubine, zaplivate u nemirnim morima i uskočite u nepoznato... Trik je u tome što sa svakim novim izazovom koji savladate,  utoliko ste spremniji i hrabriji! Nema kraja vašoj hrabrosti, ali i promenama! Neka čarolija uspeha počne!
LAKA CAKA: Budite bez straha, samo grabite napred u nove avanture i promene! Vi ste heroj svoje priče!

SMIRENI & STALOŽENI - PUŽ JEDNOROG: Prolazite kroz velike transformativne promene. Sada ste negde u drugoj polovini, nemojte sada da posustajete već polako, lagano i smisleno nastavite da poboljšavate svoj život na veoma konkretne načine! Nema brzanja kada je jednorog-puž u pitanju! Pravite koliko god vam treba pauza, odmarajte i ne brzajte nigde! Sve će doći kada treba.
LAKA CAKA: Ako vas uhvati neki „neizdrž“ usled manjkanja stpljenja, stanite baš skroz i napravite sebi kutak za odmor i uživanje. Spemite sebi neki lepi napitak, dezert, pustite film ili šta god vas OPUŠTA.

BORBENI DUH - KENTAUR-JEDNOROG: Pred vama je izazovan period! Pripremite se adekvatno! Možetete vi SVE,  ipak ste kentaur-jednorog. Kao takvi, niko i ništa vas ne može omesti kada sklopite kockice. Sva mudrost stvarnog i nadstvarnog sveta vam je na raspolaganju. Pod zaštotom ste viših sfera, samo hrabro i napred u nove pobede!
LAKA CAKA: Meditirajte da ste već sve pobedili! Vi ste u ovom izvlačenju čarobno biće koje može SVE!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768
 • Porudžbine i pitanja 0693463462

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…