Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

ODABERITE JEDNU KARTU I SAZNAJTE PORUKU

DOĐI MI: Privlačite kao ruža. Primajte blagoslove svojih darova. Bogatsvo. Želja i žudnja. Da li ste primetili kako ruže privlače? Sa toplim vremenom u punom cvatu ih obilaze sve pčelice. Privlače i svakog od nas sa svojim opojnim mirisom. Poenta je da ruže nikog nikad ne jure, već svi dođu k njima očarani mirisom i izgledom. One ne privlače nikog specifičnog. One su fenomenalne, prelepe, mirisne i na pustom ostrvu. Takve su u svim prilikama i svi su oduševljeni ružama! Poradite malo na sebi i vežbajte da budete fenomenalni prvo za sebe, pa će svi ostali primemtit i saletati.

MI SMO PRIRODA: Saberite se, uzemljite i povežite se sa majkom zemljom. Ljudi su napravili svet na svetu misleći da smo zavladali prirodom, a objektivno svi i sve što postoji u prirodi je deo prirode! Ova karta ruža vas zove da provodite više vremena u prirodi. Uživajte, šetajte se. Zasadite nešto. Starajte se o tim biljkama ili životinjama, gledajte ih kako napreduju zahvaljujući vašoj ljubavi! 

HRAM RUŽE: Drevna znanja i sile. Ko ste i šta ste - definicija i izražavanje. Ženska moć je stavljana po strani, pa i same žene su bile ućutkivane, prekidane i nepoštovane. Negde smo i same tome doprinele tako što smo se odvojile od pretkinja, pa i same Majke Zemlje. Negujte svoje moći, um, talente i zdravlje. Sve smo mi samo jedna žena u lancu eona pretkinja i potomaka! Svaki put kada negujemo sve ono što nas čini jedinstvenim, mi odajemo poštovanje našim pretkinjama! Ne zaboravite da je svaka žena Boginja u malom!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768
 • Porudžbine i pitanja 0693463462

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…