Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

ODABERITE JEDNU KARTU ZA ZVEZDANI SAVET U DOBA VODOLIJE

VODOLIJA: Komunikativni, energični, odlučni i predani nekim višim ciljevima koji možda nisu baš detaljno definisani, ali su svakako informisani i izvanredno povezani. Koristite sve svoje resurse da bi imali odgovore na sve. Da se razumemo nemate vi odgovore na sve, ali imate VIZIJU za SVE! Sa puno ljubavi i razumevanja pristupate rešavanju svakog problema.

OVAN: Dinamični gogeteri koji neustrašivo grabe, jure i predvode. Ako ne znate šta će biti gledajte samo Ovna, oni su uvek prvi koji povuku nogu svima i svemu. Kako je fraza koja najbolja karakteriše Ovna JA SAM, posvetite se SEBI i neka vam motivacija proizilazi iz svesti o sebi. Ovnovi su oni koji su spremni u svakom trenutku da se žrtvuju za druge, počnite da pravite trijažu na bojnom polju svog života, tako što pored brige o svima i svemu birajte ono što će i vama odgovarati.

PLUTON: Pluton je rimski Bog podzemnog sveta koji je jedna od najmanjih planeta, ali nosi velike promene, bitne ljudske doživljaje, život, smrt i ponovno rođenje, kao i sam čin stvaranja pa i seks. Na sve to dodajte pojam moći, kontrole, slobode, kao i alternativni načini razmišljanja! U vama je moć da prevaziđete SVE!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876.
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
 • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…