Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

ODABERITE JEDNU KARTU I PROČITAJTE KAKO DA SE ISCELTE UZ POMOĆA ANĐEOSKIH PORUKA

NOVI POČECI: Svaki početak je prilika za nova upoznavanja, spoznaje, prilike i iskustva. Nemojte da bežite od tog brisanog prostora gde nema ničega, to vam se samo čini u prvi mah! To blanko platno je savršena prilika da stvorite neko neverovatno delo od početka do kraja! Stoga, prihvatite sve novitete u životu - ljude, situacije i prilike. Budite bez straha, jer univerzum i anđeli u beskrajnoj mudrosti su vas postavili baš tu, sad i ovde sa nekim bitnim razlogom! Uživajte u svim mogućnostima koje vam ovo pruža!

IDEJE I INSPIRACIJE: Obratite pažnju na sve i svašta što vam pada na pamet u narednom periodu! Sve te ideje i inspiracije mogu lepo da vam se isplate u bliskoj budućnosti! Izborom ove karte, anđeli vam poručuju da su tu blizu vas i da vam šapuću, nežno upućuju ili šalju direktne ideje kroz ono što nam privuče pažnju ili nam se prikaže u snovima! Pratite sve te znakove kraj puta, nemojte da vam nešto promakne.

ISTINA I INTEGRITET: Anđeli savetuju da budete zaista iskreni sami sa sobom i da ostanete dosledni svojim principima pri svim svojim akcijama i aktivnostima. Pustite sve što ne oslikava vas i najviše standarde koje bi vi propisali! Kada mi sami pustimo i ostavimo iza sebe neke loše modele ponašanja, reakcija, razmišljanja i delanja, tada se anđeli aktiviraju sa raznim darovima! Bićete UVEK nagrađeni za svaku svoju istinu i integritet!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876.
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
 • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…