Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Februar je mesec maca i flerta, pa odaberite jednu kartu tarot maca:

SEDMICA ŠTAPOVA: Ovde se vidi jedna usamljena maca koja sama na brdu čvrsto drži mač i hrabro brani ono što je njeno! Obratite pažnju na svoju imovinu, tj. ono što smatrate da vama pripada bilo u smislu imovine, partnera, posla... Naćićete se u poziciji da branite sve ono što smatrate da pripada samo vama! Glavu gore! Možee vi to!

PETICA PENTAKLA: Vidimo macu koja je povređena, gladna i nesnađena, a dovoljno bi bilo samo da podigne pogled i vidi divan crkveni prozor gde bi sigurno mogla da se odmori, zagreje i okrepi! Ali ona nastavlja dalje do zadnjih atoma svoje mačeće snage! Savet je da budete zaista svesni svega oko vas! Nemojte da propuštate prilike da sami sebi pomognete!

SEDMICA PEHARA: Vidi se maca koja ne haje za svet do te mere da je svima okrenula leđa i pomno prati pehare koji su na oblačiću od narcisa. Sve ovo predstavlja naše snove i nadanja. Sve ono o čemu maštamo do te mere da izgubimo pojam o vremenu i prostoru! Savet je da se fokusirate upravo na sve te želje i grabite prilike koje će vam se otvoriti u bliskoj budućnosti!

Etno kolekciju možete pogledati OVDE.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876.
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
 • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…