Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

VREME JE DA BACIMO POGLED UNUTAR SEBE
ODABERITE JEDNU KARTU DA VIDITE NA ŠTA DA OBRATITE PAŽNJU

KARMIČKE VEZE: Karmičke veze su tu da nas nauče NAJVEĆE i najteže lekcije. Bilo da vam dolaze te karmičke lekcije kroz vezu, tj. ljude ili šablona koji se ponavlja ili kroz prijatelje, poznanike, situacije na poslu ili životu u najgeneralnijem smislu... Savet je da otvorite svoje srce! Sagledajte stvari sa svih strana, a najviše sa one koja vam najmanje prija! Upravo tu su najveće nagrade! Pobedite svoje strahove i predsasude kako prema drugima i okolnostima, pa čak i sami prema sebi.

SVI PUTEVI VODE KA DOMU: Budite PRISUTNI. Pratite šta se dešava oko vas i u vama. Osvestite zaista sve. Prostudirajte teren svoje duše, odluke koje ste donosili ili planirate tek da napravite. Sa takvom svešću, lako ćete ovadati spoljnim, kao i svojim unutrašnjim svetom. Ova karta je SVEST, tj. svesnost svoja, tuđa, svega što je bilo, jeste i biće.

OD LJUBAVI SATKANI: Međusobna povezanost, ali i granice su odlike ove karte. Svi tražimo, dajemo i očekujemo uzvarćenu ljubav. Možda bi mogli da revidiramo granice u našim odnosima prema svemu, ali najviše u smislu međuljudskih odnosa. Možda se nalazite u odnosu gde previše dajete, a premalo dobijate? Ako je tako, vreme je da revidirate svoje stavove, potrebe i nađete pravi balans između davanja i očekivanja.

Ako želite da podržite našu AKCIJU za pomoć kucama, macama i konjima kliknite OVDE!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876.
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
 • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…