Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

SREĆAN DAN ZALJUBLJENIH! OVA KARTA JE ZA SVE - EROTSKO BLAŽENSTVO: Predugo čekate, tražite, borite se, čeznete, zamišljate, znate svaki dodir i senzaciju... Ne sputavajte se, jer za pravu ispunjenu ljubav, ovaj naš život jeste raj na zemlji. Savet je da napravite mesta u svom životu za tu pravu, odraslu, zrelu, erotsku ljubav! Zaboravite na sram, stid, sud, niko nije savršen! Meditirajte i manifestujete svoju savršenu putenu, senzualnu ljubav i živite svoj život u zadovoljstvu!

A U TO IME ODABERITE JEDNU KARTU I PROČITAJTE LJUBAVNI SAVET DREVNIH LJUBAVNIKA KUPIDONA I PSIHE KAO SIMBOLI VEČNE LJUBAVI KOJA POBEĐUJE ČAK I SMRT.

REČI SU SUVIŠNE: U određenim trenucima bliskosti, ples dodira i razmena nežnosti u tišina govori čitave tomove, epove o bliskosti, poverenju, razumevanju u tom spletu dva plamena intime. Neka vas vodi instinkt i intuicija. Ljubav je beskrajna i neizgovorena, jer je iznad svakog zvuka i slova. Savet je da provedete neko vreme u tišini, šta god da radite nemojte da pravite ni jedan zvuk. Pustite sav govor, zvukove, pustite vašu svest na slobodu. Ljubav može da se nađe svugde, pa čak i u tišini!

U ZAGRLJAJU LJUBAVI: Svi smo negde dobro izubijani od samog čina življenja i života generalno. Ali svima nam se desi taj potpuno čaroban alhemijski momenat kada nam pažnu odvuče NEKO.. I to može da bude njegov hod, šeretski osmeh, sjaj u oku, zvonak smeh, NEŠTO što nas samim svojim postojanjem zavije u zagrljaj ljubavi! Niste sami. Savet je da se okružite ljubavlju – malim, velikim, prema raznim stvarima, kao i ljudima. Svesno uzvraćajte i širite ljubav na razne načine od zagrljaja prijatelja do pogleda punog ljubavi kućnog ljubimca, naravno i sa osobom koja je vaša najveća ljubav!

RAVNOTEŽA I JEDINSTVO: Postojim ja. Postojiš ti. Odjednom gle čuda postojimo i mi! Nekad davno su Kupidon i Psiha razmenili narove kao simbole njihove čvrste sveobuhvatne ljubavi pune sa bezbroj plodova boje rubina satkanih od reči i dela. Razmenjujte misli, osećanja, dela mala i velika, svedočanstva vaše ljubavi. Neka ta najuzvišenija kosmička energija kruži beskrajno između vas! Dajte ljubav, pažnju i dobićete! Darujte sebe. Savet je da je svaki dan svaki gest POKLON! Trebamo ga prihvatiti sa radošću i poštovanjem, otvoriti, shvatiti, upotrebiti i uzvratiti!

Ako želite da podržite našu AKCIJU za pomoć kucama, macama i konjima kliknite OVDE!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876.
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
 • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…