Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

ODABERITE JEDNU KARTU I PROČITAJTE PORUKU IZIDE

HRAM KARNELIJANA U UTROBI VATRE SEKEMETA: Posedujete neverovatnu snagu! Krajnje je vreme da verujete u sebe i svoje sposobnosti. Sekemet je boginja sestra Izide koja ima glavu lavice i oličenje je strasti, ponosa i hrabrosti! Ova karta je pozivnica za događaje u vašoj bliskoj budućnosti, gde ćete pokazati veliku odvažnost, brzinu odlučivanja kao i rešenost da događaje i situacije ispratite do kraja! Nema natrag.

IZIDIN ČVOR: Svako od nas je rođen sa svojim jedinstvenim kodom – ne samo DNK već i prethodnih života, budućih života, odnosa prema drugima, pa i Bogovima! Ova karta znači da ste pod zaštitom ženskih boginja, kao i njihovih energija koji su same po sebi originalna životna snaga SVIH Bogova! Negujte svoju dušu lepim mislima, svoj um korisnom literaturom i umetnošću, pozabavite se svojim telom sa lakim vežbama. Izidin čvor će vas lagano, nežno ali i sigurno dovesti do vaše najbolje verzije!

BOŽANSTVENA SUDBINA: Put božanskog ratnika je za sve one koji imaju težak period, ali vide i svesni su da moraju da istrpe još dok se njihova ta konkretna bitka ne privede kraju. Vaš put / bitka je vredan svakog poštovanja. Sve što ste videli, doživeli, shvatili i naučili je vredno svih patnji, bitki, žrtvi i odricanja! NE odustajte! Toliko toga ste već prošli i znate da se nazire pobeda! Najtamnije je pred zoru. Samo da znate, ovo nije kraj svih puteva tj., bitaka već prilika za veliki duhovni rast i spoznaje sopstvenih snaga! 

Ako želite da podržite našu AKCIJU za pomoć kucama, macama i konjima kliknite OVDE!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876.
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
 • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…