Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Jun OBEĆAVA da će biti MNOGO bolji mesec! Majke mi! Avanture, znanje, spoznaje pa čak i grande ljubavi! Idemo ka punom Mesceu u Strelcu 4.06. u 05:41. Svi ćemo imati neki osećaj optimizma, elana, kao da nam je neki veliki teret skinut sa leđa! Kao da je samo nebo granica! Konsolidovaće se sve i svašta, sazanćemo sve i svašta, a i pustićemo KONAČNO razne zablude, laži, nepotrebne stvari i negativu da ODE! Šta god da radite, koje god odluke i zaključke da donosite, budite jako informisani sa svih strana. Saznajte the good, the bad and the ugly truth  PRE nego što uskočite u bilo koju akciju, projekat, vezu,... šta god. Ako se rešite ili ste inspirisani da podelite svoje mišljenje sa nekim u vreme oko ovog punog Meseca u Strelcu, gladajte da budete nežni ili barem pristojni, jer Strelac voli brutalnu istinu. ZNANJE, tj. SAZNANJE ili SPOZNAJA su nekako tema celog juna, a na nama je šta ćemo sa svim tim informacijama. Svi smo mi jedni drugima vesnici Bogova, neko ima nešto vama da prenese, a i vi njima. Budite otvoreni za sve informacije i saslušajte čak i one sa kojima se nikada niste slagali, jer i ćorava koka ubode zrno. Znaćete šta je tačno i verujte u svoju intuiciju. Venera će preći u Lava i sve postaje jaaako glamurozno! Svi ćemo biti mali centri pažnje makar na 5 minuta. Koristite ovu energiju za dobar provod, kvalitetne veze, upoznavanje i sjajne prilike. Gledajte da uživate u svemu! Samo nemojte da budete drama queen, a ni ne reagujtre na razne drame kojih će btw biti.

LAKE CAKE
Za ovaj pun Mesec u Strelcu proslavite SVE šta ste prošli da bi stigli tu gde ste i greške naravno! Na njima smo svi najviše naučili! Napišite sve da vidite koji ste vi borac!
Kako život nije baš sladak, svila i kadifa, pa proslavite da ste uspeli da se izborite sa svim nedaćama! Učinite nešto lepo za sebe i druge koji su bili verni prijatelji!
Otvorite karte ili rune ili angažujte Jednog od naših astrologa da vam pomognu u odabiru pravca kojim trebate da krenete!
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči
Ovan: Samopouzdanje je vaše srednje ime! Ovnovi, kucnuo je VAŠ čas! Napred u boj po svim pitanjima!
Bik: Kreativnost vam je na najvišem nivou.
Blizanci: Ne brzajte... hahaha rekosmo Blizancu, ali barem budite zaista dobro informisani PRE nego što bilo sta preduzmete.
Rak: Samokritika nije preporučena već mnogo nežnosti prema sebi. Častite se za svaku pobedu malu i veliku! 
Lav: Ako ste pripremali neki projekat, bićete zaista razgaljeni i oduševljeni kako se uobličava, pogotovo oko ovog punog Meseca.
Devica:  Ako ste u vezi – bićete pod većim pritiskom ali nemojte dozvoliti da vas iko omalovazava!
Vaga:  Svi vasi talenti dolaze do izra\aja!
Škorpija: Manite se tuđih mišljenja. Fokusirajte se na sebe i svoje zdravlje, uspeh i sreću!
Strelac: Vreme je za životni popis! Bez milosti odbacite SVE što vam ne treba i dobro sagledajte svoje veze.
Jarac: Veze i vezice su izvor radosti, koliko god da ste sebi najveći kritičar, postoji NEKO ko vas bezuslovno voli i navija za vas!
Vodolija: Vi ste i red i haos. Snalazite se u oba, a nekad ste oba iako komplejnujete oko oba koje btw sami pravite... Vodolije su to.
Ribe: Odgovornost i obaveze su nad nama svima kada pravimo izbore, a nekako nad vama najviše. Budite mudri!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…