Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični saveti za period od 22. do 29.09.2022.

Drage Vage, srećnan rođendan!

Jesenja ravnodonevnica 22.09. se dešava kada se Sunce seli u Vagu i počinje jesen kod nas, a proleće u južnoj hemisferi – kao u Australiji... Diplomatija se vraća na velika vrata, balans, ravnoteža, želja za lepim stvarima, događajima, izložbama, revijama i raznim umetničkim sadržajima. Neka pravda će biti zadovoljena, kao i bavljenje papirologijom oko raznih legalizacija, kupoprodajnih ugovora, tužbi, parnica, svađa,... Može doći do reformi čitavog pravnog sistema, pa i poretka u svetu. Pravda i jednakost mora da prevagne, jer ovaj svet kakav je postavljen trenutno jednostavno NEĆE moći da prođe u Doba Vodolije. Neki novi pravedniji model se traži za sve ljude na svetu! Svima nama, pa i celom svetu će ravnodnevnica/jesen/Vaga doneti ravnotežu koja nam je toliko potrebna u raznim aspektima naših života od krajnje ličnih do krajnje globalnih prilika i okolnosti. Svi smo u procesu transformacije hteli mi to ili ne, videli ili ne, ali eto dešava se na naše oči! Ravnodnevnica je sjajan tenutak za svođenje računa i introspekcije. Porazgovarajte malo sami sa sobom o tome gde ste bili do sada, kako ste radili, živeli i kako bi mogli sve to da popravite. Nema lakih rešenja i najteže je početi, ALI onda kada krenete shvatite koliko je suštinski lako i apsolutno neophodno. Samo krenite u promene, budite voljan deo njih da ne bi bili silom promenjeni. Milom je uvek pametije nego silom. A promena će biti. Sve što je decenijama, vekovima etablirano i nije se menjalo naćiće se na udaru promena - školstvo, državna uređenja, monarhije na primer, bankarski sistemi, brak, itd... Sve se vrti oko balansa. Molim vas, ne kukajte već se setite samo šta su sve naši preci doživeli, preživeli i jednostavno prionite na posao. Svi žele promene ali niko neće da se menja, e pa neće da može! Merkur je i dalje retrogradan, sredite SVE što je do vas iz prošlosti što niste, a tiče se odnosa, porodica, prijateljstva, posla, karijera, projekata, itd... Idemo ka mladom ii tamnom Mesecu u Vagi 25.09. koji će imati najveći uticaj na naše lične veze - porodočne, prijateljske ili ljubavne! Harmonija, lepi razgovori i učtivo ponašanje je norma koja nam se nameće i super što je tako! Ne ljuljajte čamac sa nekim ličnim isterivanjem maka na konac, budite samo učtivi i sve će biti OK.  Neki od nas će imati baš pune ruke posla sa strancima. Maltene je sve retrogradno, NE PANIČITE već se pozabavite svim onim stvarima koje traže vašu pažnju! Iskoristite retro Merkur da pozavršavate, formirate i pokrenete SVE što niste. Ne preporucuje se potpisivanje novih ugovora, komunikacija je i dalje podlozna gafovima... Trudite se da vidite humor u svemu!

Kao i uvek, mala napomena 2022. je priprema za 2023. Sve ali SVE će biti drugačije. Budite deo promena, bolje nego da budete promenjeni!

LAKE CAKE za jesenju ravnodnevnicu i tamni/mlad Mesec

Napišite spisak ZAHVALNOSTI - opustite se, uzmite dosta papira i krenite! Iznenadićete se na čemu sve možete i trebate da budete zahvalni! 
Pripremite svoj dom za JESEN - sredite sve, očistite, pretrebite špajz, fijoke sa namirnicama i dokupite sve što vam treba.
Napravite jedan svečaniji ručak, pozovite porodicu i prijatelje.
Ubacite malo jesenje dekoracije u svoj dom.
Za mlad ili tamni Mesec pustite da konačno ode SVE što vas je pritiskalo i otežavalo život, a potpuno nepotrebno. Završite konačno loše odnose ili aspekte koji vas unesrećuju prema sebi, voljenima, prijateljima, poslu!
Očistite svoj prostor tamjanom, žalfijom, lovorom...
Zamislite da je sve prekriveno belom svetlošću koja čisti sve negativno i štiti!
Zahvalite se precima, potomcima i svim silama koje su vas bezbedno dovele gde god da ste se našli! Ako niste zadovoljni - MENJAJTE!
Otvorite karte ili rune ili angažujte Jednog od naših astrologa da vam pomognu u odabiru pravca kojim trebate da krenete!
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči 
Ovan: Tamni Mesec aktivira LJUBAVNO polje! Romansa koja OBEĆAVA u pravi čas! Konačno!
Bik: Jesen je vreme za LEVEL PRO čišćenje, seđivanje, odlaganje kako stvari tako i ljudi, odnosa i slično.
Blizanci: Retro Merkur je ONAJ mali đavolak koji vas malo baca u vatru nerešenih porodičnih stvari. Strpljen - spašen.
Rak: Tamni Mesec će podvući crtu ispod nekih problematičnih porodičnih dinamika.
Lav: Ko troši sumanuto, kaje se kada vidi koliko sve to puno košta! Fokusirajte se na ovde i sad!
Devica: Retro Merkur će vam poljuljati samopouzdanje, ali zato tamni Mesec donosi dobre finansijske vesti!
Vaga: Manifestujte za ovaj tamni Mesec za sve pare, muziku i bakšiš! 
Škorpija: Osećate se duhovno jakim i ispunjenim. Povedite računa o komunikaciju pri susretima.
Strelac: Zabava i prijateljstvo caruju pogotovo za vreme tamnog Meseca!
Jarac: Ambicije su na n-ti pogotovo za tamni Mesec, može biti da ćete promeniti život iz korena!
Vodolija: Pored svih kikseva retro Merkura, život je jedna fenomenalna avantura!
Ribe: Sjajana nedlje za unutrašnji rad na sebi i možda neke velike promene u životnom pravcu!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…