Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 16. do 23.09.2022.

Za 45 dana je Halloween i veo postaje sve tanji između svetova! 

Trenutna situacija: TOPAZ
Oprostite SEBI sve pogrešne procene, pogrešna i preterana davanja sebe, pa i sredstava onima koji to nisu zaslužili. Oprostite SEBI sve ono što ste videli, ali odabrali da ne vidite, jer je srce gladno. Otpustite sav taj bes nemoći prema sebi, VAŠE zdravlje to traži!

Savet: ANGELIT
Postoje ljudi u vašem okruženju bilo fizičkom ili digitalnom koji su na vašoj frekvenciji. Družite se sa onima koji su vam bliski, sa kojima se kapirate. Vaš tribe ima isti vibe, jer sličan se sličnom raduje, a život je kratak da bi se svaka kriva Drina ispravljala.

Rasplet: MALAHIT
Kada budete sebe doveli u red - ravnotežu uma, duha, srca i tela... Kada se budete okružili ljudima sa kojima se kapirate i komunicirate sa lakoćom, SVE će krenuti na bolje! Odjednom će krenuti ljubav, posao, međuljudski odnosi, pa i imetak, tj. bogatstvo.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…