Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Za 52 dana je Halloween i veo postaje sve tanji između svetova! Ovaj pun Mesec u Ribama je prilično paranormalan, može da vam se ukaže neki rođak sa one strane ili da se odvažite u jednu astralnu projekciju u prethodne živote. U svakom slučaju nije nam na odmet da malo meditiramo nad ovim porukama.

Trenutna situacija: MUDROST
Svi posedujemo VELIKU mudrosti iz prethodnih života! Sva ta mudrost može i treba da vama, kao i drugima koristi u ovom sad životu! Vreme je za neka NOVA znanja i saznanja... Možda ćete čak promeniti svoje zanimanje!

Savet: MUŠKO/ŽENSKO
Ova karta je indikator da ste verovatno bili drugog pola u većini svojih prethodnih života! Ne paničite već pokušajte da razumete svoje neke poteze, shvatanja i odnose koji vuku korene iz drugog pola! Možete mnogo toga sebi da objasnite u smislu zašto ste pravili neke poteze i slično... Osvestite ovaj aspekt i postanite utoliko pametnij!

Rasplet: SAVET
Zaveti koje ste davali u prethodnim životima vam prave zbrku u ovom, jer ako nisu zaveti blagovremeno raskinuti i okončani, mogu da se protegnu kroz vekove! Možete da krenete na astralno putovanje koje će vam itekako otvoriti oči, a možete da čvrsto izjavite Želim da raskinem sve zavete iz prethodnih života koji me sputavaju u ovom! Molim sile da me oslobode dugova zaveta od sada pa zauvek. Svakako , meditirajte nad ovim i iscelite svoj trenutni život! 

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…