Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 02. do 09.09.2022.

Trenutna situacija: PODZEMNI SVET
Tamo gde se sve zaustavlja, a potom počinje nanovo. Ne, ovo nije karta koju treba shvatiti bukvalno, već kao poziv da se dobro smislite o tome gde ste i kuda idete. Imate priliku da sebe nanovo stvorite. Uđite u realm meditacije, samo-svesti i transfornmišite se u ono što ste oduvek hteli i želeli!

Savet: DUHOVI
Sve za čim žalimo. Kao dim sa pepela vatre koja je ugašena ili magla sa mora - duhovi naših predaka i prijatelja nas posmatraju. Ova karta nije tu da vas zastraši već da naučite da prevaziđete sve što vas muči. Nema mesta strahu. Nema. Verujte u sebe i u svaki svoj sledeći korak!

Rasplet: MUMIJA
Promene na vidiku! Drevni Egipćani su prilično ozbiljno shvatali čin smrti. Poštovanje prema mrtvima su pokazivali posebnim procesom mumifikacije svih staleža, pa i životinja. Ova karta najavljuje VELIKE promene i to na bolje! Sve su ovo samo faze ka nekom drugom i boljem načinu života.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…