Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični saveti za period od 01. do 08.09.2022.

E pa školarci nek je sa srećom, a i nama roditeljima! Septembar generalno će biti jako lep za ljubav i romanse kada Venera uđe u Devicu 05.09., ALI što se tiče diplomatije i odnosa u svetu ne baš romantičan, biće nekog sexa ali not the good kind kada Merkur uđe u Vagu 09.09!
Pun Mesec u Ribama 10.09. će bukvalno pojačati sve emocije - lepe, ružne, tužne... SVE i to ne malo već će biti najviše i najniže. Imajte razumevanja i osećaja jedni za druge. Vodite računa o svojim najmilijima, činite lepe stvari i zapamtite da je nisam čuo/video pola zdravlja! Biće dosta sarkastičnih komentara i gledajte da ne reagujete. Biće i dobrih prilika sa poslom i parama, kao i važnim finansijskim odlukama. Ovo će ujedno biti i veoma mističan pun Mesec, tako da se ne iznenadite ako se dese razne paranormane stvari. Ne paničite, veo između svetova postaje sve tanji, jer je za 60 dana Holloween, a tada je veo najtanji svugde na svetu. Ako vam se jave rođaci sa one strane, budite pribrani i pitajte ih za savet povodom nečeg što vam je na primer bitno. Naučite da mudro iskoristite sve što vam univerzum šalje. 😉
Takođe, 10.09. pa sve do 02.10. je retro Merkur... wooohooo! Kao što znate ovo je odlična prilika da nekome pošaljete „kravo“ umesto „zdravo“, zato PAZITE šta pišete, pričate.. Jako vodite računa o komunikaciji, očekujte kikseve sa elektronikom, ugovorima, poslovima i ne započinjite ništa u ovo vreme, samo stare stvari završavajte! Razmislite o CELOJ godini, šta je išlo OK i na čemu treba raditi.
Za ravnodnevnicu 22.09. ceo svet, pa i mi sami ćemo doći u nekakvu ravnotežu i bolju perspektivu za sve! Potom će Sunce ući u Vagu i nekako ćemo svi biti opet mudri, zdravorazumni, prijatni jedni sa drugima, pa čak i šaramantni! 25.09. će biti mlad ili tamni Mesec u Vagi, traže se tri stvari - balans, balans i balans u svemu! Počnite od sebe. Nije lako ali kroz sve ovo nešto ćemo da naučimo, a onda se desi potpuna čarolija kada se sve kockice sloze! Drugo, ne mlatite se previše sa prošlošću, gledajte NAPRED sa puno LJUBAVI, VERE i NADE. 😉
VAŽNO: Uran će biti retrogradan do januara 2023. u Biku, očekujte NEOČEKIVANO! Pogotovo što se tiče finansija na svetskom nivou! Budite mudri u svim svojim finansijko poslovnim odlukama, imajte sve informacije, pa i više od toga! 
Maltene je sve retrogradno, NE PANIČITE. Sva ta retrogradnost je sjajna za završavanje svačega nečega što traži našu pažnju!
Kao i uvek, mala napomena 2022. je priprema za 2023. Sve ali SVE će biti drugačije. Budite deo promena, bolje nego da budete promenjeni!

LAKE CAKE ZA SEPTEMBAR
Stanite na trenutak i razmislite gde ste bili i dokle ste stigli.
Napravite spisak svih uspešnih, neuspešnih i nedovršenih poduhvata I situacija.
Ispod svake napišite tri razloga ZAŠTO.
Radite na tome, primenite ono gde ste bili uspešni, izbegnite ono gde ste bili neuspešni i napravite plan za ono što treba da se razradi ili završi.
Otvorite karte ili rune ili angažujte Jednog od naših astrologa da vam pomognu u odabiru pravca kojim trebate da krenete!
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči za ovaj mlad ili tamni Vatreni Mesec u Lavu
Ovan: Imate BRILJANTNE ideje! Inspirisani ste, radite i samo radite! Sad il nikad!
Bik: Kroz uzvišene misli dođu i uzvišene ideje, ali finasijske! Think BIG!
Blizanci: Timski rad pa puta 3! Zabava, zezanje i sve se nekako stigne.
Rak: Imaćete priliku da svoju karijeru usmerite BAŠ onako kako ste želeli.
Lav: Sloboda i avantura su vam bitini, ali odgovornosti su jako bitne!
Devica: Fokus je na kinti, ali ne neka već velike mogućnosti. Budno pratite znakove kraj puta!
Vaga: Ljubavni život postaje veoma interesantan! Budite otvoreni za svaku vrstu komunikacija!
Škorpija: Duša i telo traže vašu pažnju! Biće sve ok ali mora da se pazi!
Strelac: Čarobna nedelja za ljubav! Iskoristite sve prilike!  
Jarac: Efikasnost je glavna tema ove nedelje u poslu, pa i u balansu svih životnih aspekta.
Vodolija: Možda će vam samopouzdanje malo faliti, ali izađite i zabvite se svakako!
Ribe: Odbranićete sve svoje stavove na svim poljima!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…