Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 26.08. do 02.09.2022.

Trenutna situacija: POZVANI STE
Sve „poklone“ koje ste dobili od Suđaja – talenti, brzina, pamet, praktičnost, empatija, lepota... ma sve - SAD je trenutak da se poklonite i počnete. Šta? Niste još iskoristili sve svoje „poklone“? Razmislite koji su vaši talenti, gde ste jaki i imate smisla i počnite da ih koristite. Vaša DUŠA to traži od VAS! 

Savet: TAJMING JE SVE
Verujte u univerzum i u taj talas koji Vas nosi! Nećete promašiti Vaš trenutak, neće vas pregaziti vreme, SVE se dešava u pravi čas! U orkestru vremena, vaša sinfonija se dešava tačno kako treba. Znajte da ste tačno gde trebate da budete i jednostavno radite onako kako trebate i sve će biti OK 

Rasplet: SEDAM ZVEZDANIH SESTRICA
Poruke Plejade – sazvežđa sedam sestrica, ćerke Titana Atlasa koji drži nebesa i Pleione zaštitnice mornara! Ovo je poruka KREACIJE – rađanja novih ideja! Lepota čeka da se utka u vaš život! Era nove svesti, kreativnosti i empatije Vas očekuje! Ne oklevajte! Ovo je prilika da se bukvalno nanovo rodite kao biće svetlosti, dobrote, kreativnosti i empatije! Počnite tako što ćete u svemu pronaći lepotu, a ima je u svemu i radite na tome.. Deo po deo, lepota po lepota i ceo svet, kao i vi u njemu ćete biti promenjeni! 

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…