Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 19. do 26.08.2022.

Trenutna situacija: SKINITE MASKE
Prestanite da se pretvarate. Jednostavno prestanite. Budite to što jeste. Realno, svi mogu da se foliraju neko vreme, ali ne mogu baš da foliraju sve živo sve vreme. Tačka topljenja u zajedničkom životu je dve nedelje, samo da znate. Daleko je lakse biti savršeno nesavršen. Bez obzira da li ste nabacili „maske“ da drugima udovoljite ili sebi, ne komplikujte svoj život nepotrebno! Budite takvi kakvi jeste, pa nek ide život! U krajnjoj liniji SVI bijemo neke bitke sami sa sobom. Možda će vaše autentično JA biti nekome daleko interesantnije od onoga iza čega se krijete! Imajte poverenja u sebe i druge.

Savet: LEPOTA
Kada bi stali na trenutak videli bi lepotu u svemu. Kada bi mogli taj trenutak da ponovite i rastegnete sakog dana u više navrata i pravca, ZAISTA bi videli lepotu u svemu. Ne čekajte i ne oklevajte, svet je jedno čarobno mesto, kao i svi/sve u njemu!

Rasplet: DETE U SEBI
Igrajte se. Nađite zabavu u svemu. Zabavite se i ostaćete večito mladoliki! Imamo samo ovaj jedan jedini život, provedite ga u lepoti i zabavi makar uprkos svemu! 😊

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…