Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Stiže nam zadnj pun super Mesec u Vodoliliji 12.08. i Venera u Lavu 11.08! Svaki pun Mesec je prilika da se neke stvari otkriju. Ovaj u Vodoliji što podrazumeva drugačiji način razmišljanja, alternativna rešenja, revolucionarne metode, nešto potpuno izvan norme! Sve što je futurističko, dobrotvorno i čovekoljubivo će imati blagoslov zvezda! ALI nemojte da budete revolucionarni reda radi, ništa nerazumno i totalno radikalno već adekvatno. U prevodu NE preterujte! Budite fleksibilni i prilagodljivi! Biće dosta iznenađenja povodom para, zarada i imetka, ali ta iznenađenja mogu da budu ovakva i onakva!

Venera u Lavu - ova energija je u startu egocentrična, ali nemojte da mislite samo na sebe! Najbolje bi bilo da koristite ovaj aspekt za uzvišene ciljeve kao pomoć onima kojima je potrebna, nesebično pomaganje za više ciljeve. Budite pravi kraljevski altruista! Energije i emocije će svakako biti pojačane, može doći do iznenadnih zaljubljivanja čak i ako ste u vezi! Tako da će biti i lomova. Koliko god da je teško kada se takve stvari dešavaju, zapamtite da kada osoba ode iz vaseg života, ona napravi mesto za neke nove i bolje ljude! Kad smo već kod toga, nekima će se pojaviti stare ljubavi. Na vama je. Iz ličnog iskustva, postoji samo jedna stvar koja može ponovo da se podgreje i da bude bolja, a to je SARMA. Sve ostalo i ne baš. Ali ok, leto je, sve je lagano, pa i te povratničke ljubavi ko voli, nek izvoli. Ove nedelje zaista spoznajete ko su vam prijatelji! Biće dosta ogovaranja, NEMOJTE da učestvujete. Čak i da čujete nešto sočno, neka se to zaustavi sa vama! Zamislite samo da se radi o vama i jednostavno nemojte dalje da širite. 

Maltene je sve retrogradno - NE PANIČITE. Sva ta retrogradnost je sjajna za završavanje svačega nečega što traži našu pažnju!

Kao i uvek mala napomena: 2022. je priprema za 2023. Sve ali SVE će biti drugačije... Budite deo promena, bolje nego da budete promenjeni!

LAKE CAKE za pun Mesec u Vodoliji

Imajte ozbiljan razgovor sa sobom o svojim emocijama.
Ko ste, šta ste, koliko ste uložili u SEBE.
GDE želite sebe da vidite za 5,10 ili 15 godina.
Napravite spisak MANIFESTACIJA koje će Vas dovesti do CILJA!
Budite ono što jeste, autentični i nesavršeni VI!
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE.

MNOGO više na našem YouTube kanalu ili Instagramu 

Mini Astro saveti po znakovima u par reči za ovaj mlad ili tamni Vatreni Mesec u Lavu

Ovan: Manikir + pedikir + depilacija = BACITE se u promet! Izlasci, zezanje, weeee...
Bik: Karijera je u fokusu i prilika za proslavu!
Blizanci: Uvek i jedino govorite i činite iz i od srca!
Rak: Strasti i emocije su na n-ti ali i ljubomora, ko je glavni, ko više zaslužuje... 
Lav: Sjajan period za romantiku, lepa osećanja, uzvišena ljubav,... 
Devica: Stresno je i pod pritiskom ste. Ipak se pozabavite svojim mentalnim zdravljem! Malo meditacije, malo provedite dan u prirodi.
Vaga: Balans između posla i stvarnog života je uvek izazovan! Izađite i provedite se!
Škorpija: Sentimentalni ste i puni lepih osećanja sa porodicom i prijateljima.
Strelac: Ne trošite! Sakrijte kartice i kintu od sebe!
Jarac: Vreme je za strasne momente, prepustite se!
Vodolija: Premoreni, preforsirani i stresirani ste skroz! Ovaj pun Mesec će Vas isceliti!
Ribe: Svi odgovori su u vama! Potpuno duhovno preobraženje!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…