Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Luda nedelja koja ima svoje lepe strane sa „Lavljom kapijom“ 08.08. i zaokružuje punim super Mesecom u Vodoliji 11. avgusta. Mars & Uran u Biku 01. avgusta je bilo ALI nije prošlo! Mnogo je zakulisnih radnji za koje ćemo TEK saznati! Osetiće se još ihaaaa... spremite se za sve i svja! Svašta će doći do usijanja. Velike premetačine, istine, potezi... očekujte neočekivano i to na svim nivoma od ličnog do svetskog! Svakojake istine će isplivati na površinu i to lične, jer su upućene vama, ali objektivno govore o NJIMA, a ne o vama. Ako čujete laži i ogovaranja setite se da to čine osobe koje nisu mogli da vas imaju i oni koji vam nisu ni do kolena! Na trenutke će nam ova nedelja delovati kao rudarski uranak ali bez kraja - teška, komplikovana, umarajuća, opresivna i ogranićavajuća. Ne očajavajte već izgurajte svaku teškoću kako znate i umete, doćićete do neverovatnih zaključaka koji će vam biti veliko rasterećenje dalje u životu! Rešićete se pogrešnih ubeđenja, ružičastih naočara, svih onih sitnih laži u koje smo poverovali, a postale velike vremenom.. Jednostavno put istine ima cenu teškog rada na svemi pa i na sebi! 
Sa druge strane Merkur ulazi u Devicu od 04. do 26. avgusta. To je toliko olakšavajuća okolnost u svemu. Koliko god da nam se čine situacije teške gotovo histerične nekako ćemo iznedriti snage ili imati momenat inspiracije koji će povući smirivanje, stvaranje reda iz haosa, dovođenje stvari na pravo masto, a bogami i ljude ćemo postaviti tačno tamo gde treba! Merkur je vesnik Bogova, sjajan za razmenu informacija POGOTOVO u Devici – sve će biti precizno do atoma! Ako ste trebali nešto da dovedete do detalja, sada je prilika za to! Ako nešto NIJE bilo definisano detaljno, sada je prilika i za to! Dovedite sve u red. Sada je odlična prilika za pravljenje planova i to onih koji zahtevaju veliku pažnju i koncentraciju tako da nema mesta greškama! Komunikacija će biti na prilično visokom nivou!
08.08. Lavlja kapija se aktivira i Sirius ili Dog star postaje najsvetlija zvezda na nebu! To je kao portal koji je otvoren za više vibracije, inteligencije, pa i bića iz drugih dimenzija! Mislite da smo sami u celoj galksiji? Stvarno? 08.08. je simbol beskraja i tarot karte SNAGE gde žena stoji sasvim mirno pored lava. Velika moć transformacije i manifestacije, zato budite NAJBOLJE verzija sebe!
Narednih 7 dana se završava punim super Mesecom u Vodoliji 11.08. koji je human, empatičan i saosećajan! Lajt nota koja je tu da nas zaleči!
Kao i uvek, mala napomena: 2022. je priprema za 2023. Sve ali SVE će biti drugačije.. Budite deo promena, bolje nego da budete promenjeni!

LAKE CAKE za pun mesec u Vodoliji
Stanite na trenutak. Smirite se. Opustite se.
Budite zahvalni na svemu što vam je dato, a što i nije, jer za sve postoji mesto, vreme i razlog!
Napravite balans između uma, tela, duha i srca pomoću plesa, putovanja, novih saznanja, vežbi...
SVE se računa na kraju dana, SVE i najmanje dobro ima svoj smisao.
Potencijal svakog od nas je BESKRAJAN.
Imajte poverenja u svoju intuiciju.
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči za pun mesec u Vodliji
Ovan: Finansijski ŠOK u najavi! Nije nužno loš ali ipak se spremite. Vreme je za drastične odluke!
Bik: Šokovi sa svih strana a i od VAS!
Blizanci: Čudno, čudnije, ludo, luđe pa i paranormalno verovali ili ne!
Rak: Prijateljstva su na ispitu - red ljubomore, red zlobe, red gorčine. 
Lav: Imaćete neke WOW poslovne prilike, eto kome prija kriza! 
Devica: Bićete uvučeni u prilike gde ne možete da pobedite! Čuvajte razum!
Vaga: Ljubomorisanje, toksična rivalstva, neraščićeni računi - bože me sačuvaj!
Škorpija: Fokus je na LJUBAV! Nemojte da razljutite partnera jerbo će da ne valja! 
Strelac: Haotično ali iz sveg toga se rađaju ideje!
Jarac: Imaćete zelju da probate svašta što luđe to bolje ALI sve to ima svoju cenu!!!
Vodolija: Porodična drama koja će lagano da isčezne...
Ribe: Sve tajne isplivavaju i maske padaju biće tu ohoho iznenađenja!  

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…