Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Hello Lavovi i Lavice! Srećno i berićetno! Zabacite te grive i uživajte! Dve bitne stavke za 28.07. Mlad ili tamni Mesec u Lavu i Jupiter koji kreće retrogradno u Ovnu! Što se Meseca tiče Mlad ili tamni VATRENI Mesec u Lavu 28.07. a i Sunce je u Lavu, ovo je bukvalno benefit svetlosti i tame! Ne plašiti se ni jednog ni drugog. Mi smo svi satkani od OBA i treba ih podjednako osvestiti. Niti je previše svetla dobro, jer može da sprži, niti previše tame, jer može da nas proguta. Trik je u svesnom balansu. Prvi korak je manite se EGA! Meditirajte nad tim ko ste, šta ste, kakvi ste, kako vas drugi doživljavaju, da li to treba da se malo ili mnogo promeni i kako sve to postići. Nije teško samo ako se utiša ego. Ovo je SJAJNA prilika da zalečimo sve rane, popunimo sve emotivne pukotine na srcu, ispeglamo sve kikseve u glavi tipa neprimerene reakcije, neopravdani strahovi, besovi, neraščišćeni računi... Znači, zaista se posvetite SEBI. Nema vas bez VAS. Pustite SVE što vas sputava i spečava. Jednostavno rešite se balasta koji ste prihvatili od drugih što druženjem ili nasleđem.. Sav taj teret vas samo koči i ničemu drugome ne služi osim što je izvor frustracija.

Budite NEŽNI i DOBRI prema sebi prvo pa onda i sa dugima! Častite se nečim zaista lepim, a to nije nužno materijalno, može da bude i dobra predstava, odlazak na neku destinaciju sa vodičem na primer ili u muzej, galeriju, koncert... Proširite svoje horizonte lepotom! Ovaj život koji nam je dat na dar i treba da bude ispunjen lepim, pametnim i dobrim stvarima, kao i mi u njemu! Budite puni nežnosti, toplote, brige za sebe i svoje voljene, ma za sve na ovom svetu! To je ono što možemo da učinimo za sebe i što je do nas.

Manje šefovanja, komandovanja, histerisanja i drame, mnogo više razumevanja, strpljanja... AKO ste BAŠ rešeni da se NE menjate već da terate po svome, jer mislite da ste najpametiji, najbolji, najlepši itd, ovaj naredni period će biti prilično bolan za vas tipa KARMA i slično...

U svetu će se dešavati koliko hoćete promena na svim nivoima, što je skroz OK. Ovaj svet tako kako je postavljen, zaista nije fer prema svima i treba da se menja!

Sanjajte VELIKE snove. Zapisujte. Razvijajte ideje i projekte! Kad smo već kod TOGA, Jupiter kreće retrogradno taman u isto vreme 28.07. I SVE JE MOGUĆE! Imaćemo energiju i mentalnu snagu Supermena koja će nam biti potrebna da bi rasčivijali ko smo mi zapravo i šta je to što nas čini srećnim ali zaista, ne ono što je očigledno već do dubine duše!

Kao rezultat svih aspekta planeta sa konjukcijom Marsa i Plutona 1. avgusta kao šlag na torti tenzija i totalnog ludenja i šizenja na globalnom planu! Hladne glave će biti u trendu koje mogu da doprinesu miru, stabilnosti i prosperitetu. Velike promene su pred nama svima. Radite, činite kako valja, a svi znamo šta je to i sve će biti kako treba!

Kao i uvek, mala napomena: 2022. je priprema za 2023. Sve ali SVE će biti drugačije.. Budite deo promena, bolje nego da budete promenjeni!

P.S. Pogledajte ponudu iz Kolekcije SIRENA!

LAKE CAKE za početak sezone Lava
Ovaj Vatreni tamni Mesec je prilika da postanete NOVI VI!
Napravite spisak 3 vrlina koje bi voleli da imate i radite da ih steknete u narednih 28 dana.
Napravite spisak 3 vrlina koje IMATE a želite da ih osnažite i radite na tome narednih 28 dana.
Napravite spisak od 3 mane koje imate, a želite da nemate i rešite ih se u narednih 28 dana.
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči za ovaj mlad ili tamni Vatreni Mesec u Lavu
Ovan: Započinjete neki uzbudljivi novi projekat koji je veeeeoma bitan lično vama!
Bik: Kuća i porodica ali ipak sačuvajte zdrav razum i posvetite se svojoj psihi.
Blizanci: Sredite sve što se nagomilalo kako u kući tako i na umu, duši i srcu!
Rak: Finansijski bingo sa više strana! U prevodu biće kinte!
Lav: Energija, uživanje, radost i veselje, a i neka nova romansa.
Devica: Duhovne nagrade za dalje napredovanje svesnog bića - vas! 
Vaga: Balans kuća/posao je KLJUČ uspeha, sreće i mentalnog zdravlja!
Škorpija: Karijera, karijera i karijera!
Strelac: Nove avanture, sloboda ali NE RIZIKUJTE ipak je Jupiter retrogradan!
Jarac: Svima po zasluzi! Dobro dobrima, a ostalo znate!
Vodolija: Savršen period za ljubav i romantiku! 
Ribe: Ako trebate da se lečite, samo PRIRODNI biljni lekovi. Rešenja za finasijske boljke.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…