Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: ŽIVOTINJE
Da li se sve više osećate prijatnije u društvu životinja / kućnih ljubimaca nego ljudi? Zašto mislite da je tako? Možda zato što životinje ne sude i imaju samo isključivo čistu ljubav na kosmičkom nivou! Pokažite im koliko vam znače njihova vernost, tako što ćete učiniti barem jednom na dan nešto lepo za njih! 

Savet: LEPOTA
Otvorite oči, srce, um i duh, vidite i osetite svu lepotu oko sebe! Ima je na pregršt! Krenite prvo od sebe, pogledajte to sopstveno jedinstveno savršenstvo, jedno jedino i SAMO VAŠE! Pa onda krenite malo oko sebe i svog okruženja, posebno ljudi koji su isto tako jedinstveni na svoj način i PRELEPI! Potom se prošetajte napolju, lepota je SVUGDE! A ona osoba koja vidi lepotu, ta i živi lepotu! 

Rasplet: ISTINA
Budite ISKRENI! Ne samo sa drugima već i sa sobom! Suočite se sa svim svojim sumnjama, strahovima, nedostatcima,... Sve je to za ljude i da se poraditi na tome. Priznajte drugima svoje strahove - konsultujte se. Iznenadićete se koliko imate zajedničkog, a možda može neko da vam i pomogne svojim savetima ili ličnim primerom.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…