Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 10 do 17.06.2022.

Trenutna situacija: BOŽANSTVENA ČAROLIJA

Sva čarobna bića vam šalju malo više čarolija nego obično. Obratite pažnju na znakove kraj puta, budite najbolja verzija sebe i samo gledajte kako se nameštaju bukvalno ČUDA! Posebna poruka ove karte je da se obrati pažnja na sledeću kartu koja se izvuče!

Savet: OČINSKI SAVETI

Nemojte da zapostavite očeve i muškarce u svojim porodicama, kao i isceljenje nekih situacija, reči koje možda nisu trebale da se kažu, situacija van kontrole,... Svi smo samo ljudi od krvi i mesa, pa i oni! Ova karta nas upućuje na dijalog, razumevanje, ljubav i praštanje!

Rasplet: ODLUČITE SE

Ne znate šta vam valja činiti? Stanite na tren. Primirite se. Isključite SVE ništa strašno se neće desiti na 15 - 20 - 30minuta... Opustite se i pustite da vas vaša intuicija navede tamo gde trebate da poradite na nekim bitnim odlukama. Ne oklevajte, ne čekajte da vas okolnosti bacaju na sve strane već preuzmite kontrolu.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…