Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 03 do 10.06.2022.

Trenutna situacija: PRAVDA

Budite iskreni prema sebi i svima. Radite sve kako treba i budite objektivni. Sve je baš onako kako treba. Život je jedan veliki poligon, a na nama je da ga najbolje savladamo. Ispravite sve u svom ponašanju, ophođenju i reakcijama što nije kako treba da bude. Znate dobro na šta mislim. Ipak ide retro Saturn, karma će stići svakog po potrebi i zasluzi.

Savet: OSMICA PEHARA

Ako ste negde zabrljali, vaš instinkt će biti da pobegnete od sopstvene greške. Nemojte. Rešavajte, budite odrasli i preuzmite odgovornost. Ako ste nezadovoljni na poslu, jednostavno prihvatite sve, jer i to je ispit zrelosti! Sve su ovo kosmički zadaci i ispiti, prihvatite ih sa osmehom.

Rasplet: DEVETKA DISKOVA

Ima NADE! Ima i hrabrosti, optimizma i vere u bolju budućnost! Sve vaše žrtve konačno imaju smisla i biće nagrađene! Suštinski, sve ovo ide na ruku retro Saturnu! Žrtvujte se malo, izađite iz zone konfora i bićete OK.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…