Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 20. do 27.05.2022.

Trenutna situacija: PROSPERITET

Kako da aktiviramo frekvenciju PROSPERITETA? U suštini lako! Svesno ćemo pustiti SVE u naš život, sve što zaista prija našem umu, srcu, duši i telu! Budite veseli, radoznali, slavite svoj život i sve u njemu, budite zahvalni na svemu i univerzum će vas nagraditi! 

Savet: MAGIJA

Kako da pokrenemo frekvenciju MAGIJE? Malo je ovo zagonetka, ali u tome i jeste štos! Vežbajte da budete iznad tog momenta u kome ste. Budite bolji od svojih okolnosti bilo da su lične ili nametnute od strane okoline, porodice, profesije... Izdignite se. Otvorite svoj um i dušu celom spektru mogućnosti. Samo trebate ZAISTA da verujete u njihovo ostvarenje! 

Rasplet: DINAMIKA 

Kako da pokrenemo frekvenciju DINAMIKE? Ona pravi harmoniju između raznih slojeva, aspekta i porekla uticaja. Dinamika pomaže da se to lepo spoji, staro i novo, kao i kod raznih elemenata nama poznatih i nepoznatih, što će nam sa lakoćom služiti, doneti velike promene i radosti.   

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…