Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: IZLAZEĆE SUNCE

Taman sa tolpim danima koji su sve duži, stiže i period preporoda. Tama je iza nas! Lagano ulazimo u fazu nove nade, optimizma i pobeda na raznim poljima! Nemojte da odustajete, samo nastavite svojim ispravnim i pravednim putevima, načinima i izborima! Svakim danom Vaša svest i svetlost je sve jača! Ova karta simboliše Boginju Sunca koja doji mladog Horusa. NE odustajte od svojih snova, ideja, ambicija i planova! Sav trud, rad i odricanja će se isplatiti!

Savet: TAMNE MISTERIJE

Sve ima svoju tamnu stranu, biće mnogo iskušenja u vidu poklona koje niste zaslužili, olakšica, prečica koje tek pa niste zaslužili. Budite hrabri, pošteni kada prihvatate ili odbijate ovakve „poklone“ i jedno i drugo ima svoje posledice! Dobro razmislite pre nego što nešto prihvatite ili odlučite, jer će se sve odraziti na budućnost!

Rasplet: VATRENA ZMIJA 

Izida, boginja LJUBAVI blagosilja sve koji žele promene, koji se trude, rade, pomažu jedni drugima, jer sve to je primenjena ljubav prema sebi, drugima, planeti na kojoj živimo. Budite svesni sebe, svojih postupaka i nemojte se plašiti promena koje su neminovne just go with the flow i budite dobri jedni prema drugima. Izida je sveštenica sestrinstva zmija. Zmije se smatraju oličenjem mudrosti u drevnom Egiprtu, a u našoj narodnoj tradiciji su mudre čuvarkuće. Nemojte odmah da reagujete negativno, jer ste tako naučeni u zadnjih 30 - 40 dodina, prigrlite promene...

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…