Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 26.11 do 03.12.2021.

Trenutna situacija: HRAM LAPISA LAZULIJA - Boginja drevnih nebesa
Ovo je trenutak drevnih duša, oni koji su živeli hiljade života i skupili znanja iz isto toliko svetova i dimenzija. Verujte u svoj instinkt, on je prava riznica spoznaja i prepoznavanja trenutka, prilika i mogućnosti. Komunicirajte na svesnom ili nesvesnom nivou sa višim sferama svesti pa sva ta „znanja“ primenite sad i ovde na terenu. Oni koji se prepoznaju u gore pomenutom, trebaju da budu ti koji će svojim primerom pokazati drugima kako se funkcionše u ovo novom svetu.

Savet: KRALJICA NEBESA - Blagosloveni da ste svi! ❤
Ženska energija CARUJE bilo da ste muško ili žensko! Ta vrsta energije je pravda spojena sa milosrđem i empatijom. Sledite njen primer i UVEK budite oličenje božanskog ženstvenog. Živite svoje istine i pustite druge da isto rade! Pomozite svima koji to traže, a da je u razumnim granicama.

Rasplet: PRAVILNI ISPRAĆAJ ZA POTPUNU SLOBODU - Žrtva Ozirisu gospodaru mrtvih
Na kraju svakog kraja je novi početak. Da bi se život odvijao onako kako valja, sve što ne pripada u njemu treba da ode. Kao one grane na drvetu koje su se sasušile i ničemu ne služe živom stablu, tako i mi trebamo da pustimo neke stvari da jednostavno odu. Oziris, gospordar mrtvih je pravi vodič za sve ono što nije deo sveta živih. A da bi bili stvarno živi, trebamo da prepustimo sve što je mrtvo na ovaj ili onaj način. Nije smrt samo fizička već i duhovna, ljubavna, smislena. Jednostavno raskrčite svoj život i napravite mesta za neke nove stvari, pa i za svoj život! 😉

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…