Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 19. do 26.11.2021.

Trenutna situacija: VERA
Verujte u SEBE! Oslonite se na svoje sposobnosti i počnite polako da planirate svoju buducnost. Vera u sebe je prihvatanje sebe takvi kakvi jeste sa svim vrlinama i manama. Sa takvim osnovama jednostavno ne postoji problem koji ne možete da rešite i istuacija koja će vas iznenaditi i poraziti. Kada imate vere u sebe, tek tada birate svoje bitke i okolnosti. Naše odluke su ispravne i ne gubimo vreme preispitujući se.

Savet: PRIVLAČENJE
Postanite magnet za privlačenje pozitivnih ljudi, stvari i prilika! U isto vreme naučite da odbijate ono što vam više ne služi i nema mesta u vašem životu. Uvek budite spremni za nove i zanimljive prilike! Ipak, izbegavajte ekstremne stvari one umeju da povuku i skrivene negativne konotacije. Već razmišljajte i zamišljajte okolnosti, mogućnoti i ličnosti koji su veći od vas, pa ćete uz njih i vi rasti.

Rasplet: PUT
Svi putevi su vam otvoreni, rasvetljeni... Započnite svoju životnu avanturu. Reagujte i krenite u akciju. Budite hrabri i samo krenite napred. Kada zaista prihvatimo gde smo i šta trebamo da pomenimo, tada se naš život menja. Izaberite ono što ste autentično VI i budite dosledni svojim vrednostima, radite, stvarajte i bićete OK. 😉

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…