Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: SMIRENOST
Kada je oko vas haos, možete da učestvujete i budete uvučeni u to ludilo... ili da NE učestvujete i spasite se tuđih histerija i besova. Preporuka je da praktikujete harmoničnu neaktivnost. Skoncentrišite se na sebe i svoje mentalno, duhovno i emotivno zdravlje. Vežbajte da se bukvalno isključite po potrebi pogotovo iz tuđih drama. Naprotiv, nekad je potrebno zastati i posvetiti se sebi. Nađite šta je to što Vas najviše opušta i bavite se time makar jedan sat na dan, toliko možete da odvojite za sebe.

Savet: BLAŽENSTVO
Svaki dan je DAR! Da imamo svi po dva života, pa da jedan protraćimo na gluposti i da nam ne bude žao! Ovako imamo samo ovaj jedan jedini život. Gledajte da pametno koristite vreme koje nam je poklonjeno. U kontaktu sa drugima zapamtite da je PRIJATELJSTVO najteža disciplina! A na kraju dana ostaje samo upravo prijateljstvo i dobrota koju smo davali i primali.

Rasplet: : JA
Najduža i najkvalitetnija veza koju ćemo ikada imati je sa samima sobom. Volite sebe i kada je teško, gotovo nemoguće. Nemate dugog sebe do OVOGA sebe. Bavite se lepim mislima, učestvujte u afirmativnim razgovorima, čitajte, družite se i bićete najlepša i najbolja verzija sebe! U tome leži moć Vašeg JA! 😉

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…