Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: DUŠEVNA HRANA
Negujte svoj um, telo i duh. Hranite ih pravim i dobrim vrednostima. Sve negativne emocije, boljke ili smetnje su znak da ste „gladni“ nečeg. Svako ima svoje neke vrednosti i one su jedinstvene, kao i otisak prsta ili natalna karta. Kada smo tužni, ljuti ili nesrećni, trebamo da se zapitamo šta to konkretno ne štima u našem životu, odnosu prema sebi, drugima, poslu? Kada živimo svoje vrednosti tada smo najbolja verzija sebe.

Savet: OTPOR
Kako se manifestuje otpor u vašem životu? Da li je na očigledne načine ili skrivene? Prvi način je kada nam se predstavljaju konstantne prepreke, kao kada bi želeli neki posao, ali bez obzira šta uradimo da ga dobijemo jednostavno nam se ne da. Druga vrsta otpora je skrven, kao kada bi učestvovali u nekom takmičenju, ali osećamo da ne bi trebali i tu krećemo da se premišljamo, sumnjamo u sebe i svoje sposobnosti. Ovo su velike bitke koje vodimo u sebi i to ne jednom za sva vremena već povremeno. Važno je da istrajemo i pobeđujemo.

Rasplet: PUSTITE. SVE PUSTITE
Pravi je trenutak da pustite da ode sve što vam više ne služi i nema koristi. Odreknite se loših navika, toksičnih odnosa, veza... Teško je odreći se višegodišnjih navika, ali znajte da je nagrada velika i vredna. Povratićete SEBE. Prionite na veliko otpuštanje svega što nema smisla!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…