Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: ŠIRINA KOSMOSA
Moja volja prema tvojoj volji ili mikro upravljanje unverzumom. Kad god se oslanjamo isključivo na svoje snage tada, iz naše mikro pozicije pokušavamo da upravljamo univerzumom i upravo tako gubimo veliku snagu i vreme uređujući nešto što je toliko izvan naše moći. Ne forsirajte, ne „ispravljajte“ te kosmičke krive Drine. Prepustite se mudrosti univerzuma, širini i dubini misterije života, možda Vas odvede u neke neverovatne i fenomenalne prilike.

Savet: ČUVARI ZVEZDA
Vi ste kosmički izdanak, rasvetljavajte svoje puteve i budite utemeljeni. Svi smo sazdani od zvezdane prašine kao osnov našeg kosmičkog DNK koji nas povezuje sa svim svetovima u svim galaksijama. Budite odgovorni prema sebi, svojima, svojom okolinom, jer svi smo deo jednog mnogo većeg univerzuma i svi smo čuvari svojih zvezda! Naša uloga je da radimo na sebi i da budemo deo velikog kolektiva!

Rasplet: SVA TEŽINA SVETA
Sve granice koje postavljate sebi su samo u Vašoj glavi. Opustite se, ne morate baš da nosite teret celog sveta. Teško je gledati ceo svet. Ako se preopteretite, nećete moći da se svima i svemu posvetite. Čak i da želite nešto da rešite, energija Vam je potrošena na sporedne stvari. Da bi se stvorio bolji svet, budite bolji prema sebi! Filtrirajte šta čujete, čime ste okruženi, koji su Vam prioriteti, sredite svoje misli, osećanja i želje. Energetski pospremite sebe i svoj život, rešite se svega što Vas opterećuje i nema svrhu!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…