Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični zvezdani saveti za period od 21. do 28.10.2021.

Ovaj pun Mesec osvetljava sve što traži našu pažnju, kao spotlight u pozorištu naših života. Ukazuje gde treba da ide naša pažnja kada nas nešto boli, koči, ometa i usporava. Rasvetlite, osvestite i poradite na tome! Posvetite se sebi, svom zdravlju - emotivnom, fizičkom, mentalnom pa i finansijskom. Nema razloga da se plašite, sve je to deo Vašeg ličnog putovanja, razvoja i ličnosti. Ovo je period velikih istina, promena, šokantnih saznanja i ozbiljnih promena. Jedno veliko buđenje. Sve te istine koje će se saznati će nas boleti samo onoliko koliko smo verovali u laži. Budite otvoreni za nove ideje, pristupe, shvatanja... Verujte u svoju intuiciju i zapisujte snove. Nemojte da se grčevito držite starih shvatanja, načina rada i navika. SVE se menja i neće nikada više biti kao što je bilo na mikro i makro nivou. Lekcija ovog perioda je prihvatanje stvarnog stanja na terenu, promena i realnosti takva kakva je.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…