Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 15. do 22.10.2021.

Trenutna situacija: ODVAŽNOST SIRENE
Da bi se transformisali treba odvažnosti, hrabrosti da se proba nešto drugačije. Budite malo sirena, hrabri i neustrašivi prema svim dubinama - svojim, tuđim, prilikama koje su nam nametnute. Čarolija je izvan zone konfora, tako svi kažu... ali je zaista baš tako! Čak je i Crvenkapa skrenula sa puta i doživela nešto drugačije, a samim ti promenila tok svog života!

Savet: PROSVETLJENJE
Transformacija. Noć je tamna, a put dug. Negde na pola puta, počnemo da gubimo nadu i sve je nekako bezlično sivo.. ALI odjednom niodkuda, pojavi se bljesak svtlosti, putokaz kao malo-veliko čudo. Na nama je da li ćemo ga slediti ili nastaviti da tumaramo.. Imajte na umu da se život ubrzao i da je prilika propuštena zapravo prilika izgubljena, a i Vi s njom... Ne propuštajte prilike!

Rasplet: PLANETA I SVEMIR
Stanite na trenutak, bacite pogled u noćno nebo. Šta vidite? Tamu svemira? Malenkost naše planete ili Vas? Ili vidite beskraj mogućnosti, snova, ideja? Da li sebe ograničavate svojim načinom gledanja na stvari? Verovatno DA! A mogućnosti su nepregledne! Opustite se, sve se menja pa i Vi... 😉

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…