Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični zvezdani saveti za period od 14. do 21.10.2021.

Nemojte da se radujete prevremeno - Merkur je retrogradan do 18.10. Vodite računa o svojim rečima, gestovima, jer sve može da bude podlozno nerazumevanju, nadmudrivanju i svađanju. Nije lako ali setite se da je retro i brojte od 1000 pa unazad. Posle 18. sve što zabrljate nije pod uticajem Merkura već samo vaše umeće i umetnički izraz. 😉 Pre par dana su krenuli direktno Saturn i Pluton, sve će se vidno ubrzati, karme obistiniti... Ko je regulisao dugovanja ili barem počeo da otplaćuje nema razloga za brigu! 20.10. će biti pun Mesec u Ovnu i SVE kulminira. Sve što je skriveno, biće otkriveno. Pored svega, naredna nedelja je dobra za posao ALI mora da se radi da se zaradi, nikome ništa neće pasti sa neba, zasluge se dobijaju samo posle velike posvećenosti, požrtvovanosti i konsistencije. Zapisujte sve svoje ideje – doćiće vreme za sve! Nađite balans u svemu što radite.
Ne gledajte u detalje, ne ciketanišite već gledajte VELIKU sliku i NE odustajte od svojih snova!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…