Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: STRAHOVI
Sad je vreme za hrabrost i akciju. Strahovi imaju svrhu jedino ako nešto pametno naučite akonto istog. Razmislite da li su strahovi realni, vaskrsli iz prošlosti ili iraconalni povodom budućnosti. Realno velika većina strahova nije realna, ali nas poremeti do dubine duše. Strahovi uništavaju snove, želje i nade! Ne dajte se, budite hrabri uvek i svugde!

Savet: ZADOVOLJSTVO

Da li previše ozbilno shvatate život? Vreme je za zadovoljstvo! Dajte životu lajtnotu. Fokusirajte se na ono što vas čini srećnim. U potrazi za boljim životom, zaboravimo da ugodimo sebi. Treba se izboriti sa životom koji je zahtevan, komplikovan, naporan. Nekad je zadovoljstvo i nešto pustiti, neku bitku preskočiti. Dajte sebi oduška!


Rasplet: REALIZACIJA

Sa samosvešću ide i realizacija, JER znanje je moć. Treba poći od sebe, analizirati svoj život, uloge koje imamo, šta oćekijemo od sebe, drugih.. Prepoznajte šeme koje se ponavljaju u vasim odnosima prema sebi, drugima, soilu, partnerima. Prihavtite sve svoje osobine, vrline i mane – osvestite sve to, sve ste to VI! Možda nam se neće dopasti to što vidimo, ali imamo moć da promenimo sebe i svoje okolnosti.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…