Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Retro Merkur je do 18.10. - ne paničite! Kada neka planeta ide retrogradno onda se sve njene „blagodeti“ okrenu naglavačke. Kako je Merkur simbol komunikacija, razgovora, kreativnosti, pisane i javne reči kao i umetničkim izrazima – ALI kada je retrogradan, naglašeni su nesporazumi u komunikaciji, kvarovi na sredstvima za komunikaciju tipa telefoni/mobilni, KOMP-PC... NE potpisujte ugovore, tužbe i slično. Iskoristite ovaj period retro Merkura da završite davno počete stvari, ideje i projekte, pronađete izgubljeno – u smislu stvari, ljudi, emocija ili fizičkih stvari. Pozabavite se sobom, zaronite u tamnu stranu svoje ličnosti. Odrasli ste i možete da se nosite sa sagledavanjem i svog udela u raznim nezavidnim situacijama. Kao da je neko pritisnuo PAUSE.

Kako su promene svakako neminovne - krenite prvo od sebe. Ne morate da se drastično promenite, ali možete da poboljšate aspekte svoje ličnosti, prihavtite vrline, mane i svesno ih upgrejujete! Retro Merkur je prilika da malo tihujemo, jer će nam svaka neizgovorena reč biti zlatna!

A 06.10. imaćemo mlad Mesec u Vagi i sve se vrti oko balansa. Razmislite da li previše radite, brinete, visite na netu, a premalo se bavite sobom, emotivnim partnerom, decom i napravite bolji raspored svojih prioriteta.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…