Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: DUH ZMIJE
Vreme za isceljenje, popravku, renoviranje, resetovanje srca, uma, duha i tela. Posvetite se sebi, niko to bolje neće umeti od Vas! Svi su jako osetljivi, budite jednako nežno prema sebi kao i drugima. Ostavite sve sto je bilo iza sebe i zakoračite u novi način postojanja. Šta god da se dešavalo, iz kojih god da ste okolnosti - radiklano prihavtite SVE jer sve to Vas je dovelo tu gde ste. Volite sebe pa ćete voleti i druge.

Savet: DUH LISICE
Mislite i radite u hodu. Budite zaista svesni svojih okolnosti i spremni da adekvatno reagujete šta god da se dešava! Budite kreativni u svojim pristupima i rešenjima, pravedni, elegantni i principialni. Nećete uvek imati luksuz vremena da puno razmišljate, ali pustite da vas duh lisice inspiriše i vodi koji je oličenje snalažljivosti, neuhvatljivosti i šarma.

Rasplet: DUH MRMOTA
Jednostavno pustite sve. Na kraju svakog kraja je novi početak. Pustite da sve što vam ne koristi ili nema svrhu u vašemm životu jednostavno ode. Treba da ode da bi se stvorilo plodno tlo za nove stvari, ideje, ljude, prijateljstva, iskustva, putovanja, ljubavi – nešto novo i bolje! Kada mrmot vidi svoju senku, on se brže bolje vraća u svoju jazbinu. Tako ćete i vi ako ne pustite da vas senke prošlosti više ne opterećuju! Nije lako. Svi smo stvorenja navike, pa i kada nisu dobre za nas. Budite jači od toga i uskočite sa osmehom u svaku promenu.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…