Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični zvezdani saveti za period od 23. do 30.09.2021.

Pun Mesec u Ribama je doneo darove i isušenja. Bio je sjajan za intuiciju, snove i svaku vrstu ekstra-sensa, ali nam je doneo i neobuzdane strasti u vidu nemilih situacija koje će se dovesti do usijanja. Naime, potrebna je VELIKA diplomatija da bi se ovakve negativne okolnosti otklonile i smirile. U narednom periodu gledajte koliko god možete da se izdignete, budite duhovni vitez u svakoj prilici, činite dobro sebi i drugima, ali ne na uštrp zdravog razuma, ne da vas iskorišćavaju i zloupotrebe. Budite zdravorazumni dobročinitelj. Nemojte sebi dopustiti negativni eskepizam u smislu alkohola, droge i slično. Sve su ovo samo iskušenja i lekcije koje nismo naučili. Gledajte da slobodno vreme okupirate kreativnim idejama, kursevima, projektima malim i velikim, posvetite se sebi, deci i porodici. Sve ostalo je luk i voda. A onda kreće retro Merkur! Ne paničite! Bacite pogled gde je u vasem natalu i poradite na tom apektu. Retro Merkur je odlican za ažuriranje naših života, to jest uspešno završavanje započetog, lekcije sve lepo da se nauče u kompletu. Nema vrda-mrda sa retro Merkurom.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…