Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: BERKANA
OKRUŽITE SE VOLJENIMA JER... Berkana je runa plodnosti. Simbol je medvedica i breza. Ona je velika Boginja majka koja voli svu svoju decu i nikada ne pravi razlike. Predstavlja novi život, trudnoću, porodicu, dom, domovinu i sve što vas veže za svoju zemlju i narod. Takođe predstavlja čistoću uma, tela i duha, kao i raščišćavanje raznih situacija. Jasan stav i svež pogled na svet. Sve evoluira, razvija se, pa i VI!

Savet: FEHU
BAVITE SE MATERIJANIM JER.. Fehu je runa imetka. Simbol je blago. Runa Boga Freja koja pedstavlja bogatstvo kroz rad ili nasledstvo koje se zaslužilo, bitne spoznaje, materijalnu korist, uspeh i sreću. U narednom periodu očekujte razne vidove prosperiteta kroz novac ili neki drugi vig bogatstva, životne pogodnosti, samopouzdanja, stabilnost, vredne informacije, kuća, porodica i bezbrižan život.

Rasplet: LAGUZ
ALL WE NEED IS LOVE JER... Laguz je runa emocija. Simbol je voda, sve njene širine i dubine. Mesec takođe kao njen ženski princip, okean, more, jezero, tamam, mrak, dubina, podsvest, misterija, skriveno, tajna, intiucija, psiha, ženstvenost i snovi. Emocije, bajkovita ljubav, veza krunisana brakom, isceljenje kroz ljubav i zajedništvo. Nagoveštava happy end koji svi na svetu priželjkuju. 😉

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…