Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični zvezdani saveti za period od 09. do 16.09.2021.

Nadamo se da ste iskoristili mlad Mesec u Devici 07.09. da započnete nešto novo! Nije kasno još možete da iskoristite ovaj povoljan poslovni aspekt. Nemojte se plašiti novih iskustva, poslova, znanja,... Prihvatite sve što vam univerzum servira i iskoristite na najbolji način. Ne svađajte se, ne padajte u vatru  iako su to neki dobro zaslužili. Gledajte da se suzdržite koliko god možete. Ako već morate, kratko i jasno kažite sta tačno mislite o nekome bez većih rasprava. Jednostavno, nekad se nameste okolnosti i tuđ bezobrazluk, pa mora da se reaguje da bi se sačuvao sopstveni zdrav razum. Takođe, u narednom periodu svakojake istine će da isplivaju na površinu, što među običnim svetom, a pogotovu ovima npr. iz Hollywood-a i raznim svetskim moćnicim, pa i ozbiljnim organizacijama iz domena zabave, pa čak i najviših sfera politike. Period je naklonjen zaljubljivanju, upoznavanju neke nove osobe ili lepšim odnosima sa osobom sa kojom ste u vezi.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…