Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Tragom retrogradnog Urana u Biku 20.08.2021. - 19.01.2022.
Uran u Biku boravi od maja 2018. do aprila 2026.god. i nameće promene, promene, promene. Uostalom kao uvek ali zašto su ovaj put toliko radikalne i neprijatne? Stvorio je Uran beskrajnu neizvesnost, nemanje opcija, sve što je trajno transformisao u promenjivo. Ukinuo sigurnost. Gađa nas informacijama. Navodi nas na istinu. I posmatra reakcije. Mnogi su besni, uplašeni, ogorčeni, surovi, sebični. U mnogima se probudio bunt zbog nametnutih promena.

A šta zapravo Uran pokušava da uradi?
Pokušava da nam razvije toleranciju na neizvesnost. Pokušava da nas dovede do situacije u kojoj ćemo posedovati samo sopstvenu individualnost, ljudskost, znanje i veštinu da ih u novonastaloj situaciji primenimo. Staviće pod znak pitanja sve što je do sad bila vrednost. Nametnuće preispitivanje šta nam je potrebno, u šta ulažemo, koji interes biramo. Osnov zdravlja je kvalitet hrane koju unosimo, osnov uspeha su veštine koje imamo, osnov zdrave socijalizacije je svest o individualnosti i svest o odgovornosti u društvu, osnov ličnosti su stavovi i verovanja koja gajimo. Period retrogradnosti (20.08.2021. - 19.01.2022.) idealan je za detox tela i uma. Sačekaće Uran do januara da pohvatamo propuštene smernice i da se otrgnemo od ličnih kočnica. Posle toga možemo samo zajedno da jurišamo u nepoznato. Jedina konstanta je kvalitet koji smo izgradili u sebi, koji niko ne može da nam oduzme i koji uvek nosimo sa sobom gde god da smo. Mnogo toga se promenilo i nastaviće da se menja. On odavno zna šta je jedino dobro za nas i navodi nas da to sami spoznamo. Ova njegova škola nije večna. Propustićemo priliku za ovu sjajnu veštinu ako vreme samo prođe bez naše svesne prisutnosti. A cilj je jednostavan - da budemo sposobni i spretni, fleksibilni i zaista spremni za napredak, da budemo LJUDI više nego ikada, čovečni i lišeni prizemnih interesa. Da budemo dostojni nosioci lepše budućnosti.

Malo i od nas: 22.08. je pun Mesec u Vodoliji - sjajan za LJUBAV, strasti, sex, senzualnost, udvaranje, upoznavanje! Iskoristite ga MUDRO i nikome ne pričajte šta ste radili samo se misteriozno smeuljite! 😉

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…