Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani saveti naše Bogdanke Bobe Zlatar za period od 03.06. do 10.06.2021.

Tragom retrogradnog Merkura...
Merkur, planeta koja nam mnogo toga bitnog daje svakog dana koju uzimamo zdravo za gotovo, biće u retrogradnom hodu od 30.05. do 23.06. U senci do 08.07.2021. Svi već jako dobro znamo na šta treba da obratimo pažnju, šta sve može da se iskomplikuje.  Znamo i za prednosti retrogradnog Merkura i priliku da rešimo nerešeno, ali većina će ponovo da zaboravi njegov svakodnevni značaj i da ga zloupotrebi kao izgovor da izbaci frustracije iz sebe kroz vrlo nezrele, nekulturne i neprimerene reakcije. Bar nam izgovora nikad ne ponestaje. Ali nastaviću da podsećam i verujem da ljudskost može da prevaziđe svaku "komplikaciju". Rešenja ne treba da tražimo izvan sebe. Tok događaja usmeravaju postupci aktera, a akteri smo sada svi.

Tragom ljubavi u junu 2021...
Ovog juna imamo priliku da doživimo LJUBAV u njenom potpunom, najiskrenijem i apsolutnom obliku. Prvi korak je iskrena reč i neskrivena emocija i brzo će da vodi u potpuno stapanje duša, stapanje tela i najlepši mogući ishod tamo negde u februaru. Provodite mnogo više vremena sa porodicom, podelite zagrljaje koji su predugo čekali. Potrebni ste jako mami, sestri, bratu, ocu, deci najviše... Maksimalno i svakodnevno živite jedine prave vrednosti u životu - ljubav i porodicu. Ne tražite neke savršene uslove, jer savršenstvo postoji samo u iskrenom osećaju. Čak i oni koji uleću u avanturu, neće izbeći da se potkrade neka emocija. Hajde u junu da svi pokažemo koliko jako možemo da volimo.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…