Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani saveti naše Bogdanke Bobe Zlatar za period od 27.05. do 03.06.2021.

Tragom širenja panike zbog pomračenja Meseca... Preteći naslovi, silna upozorenja, masovna strepnja šta će da se desi... Kao da se suočavamo sa neprijateljem. Vidi li iko da nam nebo daje priliku da preispitamo suštinu onoga u šta verujemo, da priznamo sebi prave razloge naših postupaka, priliku da živimo plodove našeg delovanja ili posledice naših odluka? Čemu strah i strepnja kad smo svesno činili ono što će pomračenje da razotkrije. Ne može da se desi ništa što već nije posejano. A može da se desi da povratimo ili potvrdimo smisao. Zato sada hrabro po posledice, a do sledećeg pomračenja zavladajmo svojim ponašanjem, odlukama, postupcima, agresijom, strahovima, a iznad svega moralom.
A mi dodajemo: Iskoristite ovaj period da očistite SVE, rešite se svega što Vas opterećuje, a nema svrhu. Idemo ka boljim prilikama sa manjim teretom. 😉

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…